Pages

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Almost there...

Vietin viime viikolla syntymäpäiviä. Ei mitään suurisuuntaisia juhlia - tosiaankaan. Eikä mitään tasakymmeniäkään. Äiti ja isä tulivat kuitenkin käymään ja lahjoivat minut pitkään haaveilemallani esineellä... Oih ja voih, siinä se nyt on! 
Block on vihdoin meillä.
Kävimme äidin kanssa myös Ikeassa ja ostin vihdoin viimein kehykset tuohon Vilan paperikassiin. Bongasin idean jonkun blogista alkukesällä ja Vilan kassia säilötty siitä asti kirjojen välissä. Useampaan kertaan tässä välissä piipahdettu jo Ikeassa, mutta Miehen kanssa siellä asioidessa ei todellakaan päämäärättömästi haahuilla missään kehysosastolla vaan mennään eteenpäin kuin merijalkaväki konsanaan...

Tämä slogan olisi hyvä pitää aina mielessä. Juuri siksi tämä taulu pääsi paraatipaikalle television päälle. Eräänlainen mantra tai meditaatioharjoitus - tai ainakin pieni muistutus.
Ihanan kesäiset säät ovat vain jatkuneet. Työmatkapyöräily on varsin mukavaa kun aurinko paistaa - selkeästi mukavampaa kuin vesisateessa. Iltaisin on silti ihanaa sytyttää jo kynttilöitä... En ikinä selviäisi kevääseen, jos en saisi polttaa kynttilöitä. Takka olisi vielä ihana lisä, mutta kerrostaloasujana on tyydyttävä näihin...Niin ja sitten se Still light - still going on. Niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Neuloin välillä hihat ja taskut. Osin syystä, että kyllästyin siihen tikuttamiseen, osin siksi, että halusin nähdä, minkä verran minulle jää lankaa helman loppuun saattamiseen. Haluan tunikasta polvimittaisen, jos vaan suinkin jaksan neuloa. Haluaisin tunikan olevan sen pituinen, että voin laittaa sukkikset alle ja silti huolimatta kumarrella ilman kiusaantuneita tilanteita. 

Lankaa jäljellä vielä 2 koko kerää ja mittaa taitaa olla taskujen alapuolelta joku 15 cm. Kymmenen kerää ostin, joten todennäköisesti jää kuitenkin vähän yli. Saattaa hyvinkin valmistua ennen deadlinea, jos jaksan työpäivien jälkeen neuloa ahkerasti! Seuraavaan projektiin katselinkin jo Cascade Ecological Woolia... 
Postista tipahti tällä viikolla myös Interweave Knitsin syysnumero. Hmph - kuvaa ehkä parhaiten ensivaikutelmaani ohjeista. Ensimmäisen pikaselailun jälkeen olo oli sellainen, että eihän tästä voi neuloa mitään. Myöhemmin selatessa on löytynyt pari, jotka saattaisin haluta tehdä. Kolmannella lukukerralla saatankin jo nähdä jonkun kivan neuleen, kunhan osaan hahmottaa neuleen jonkun muun värisenä kuin ohjeessa. 

Mukavaa loppuviikkoa kaikille teille!


9 kommenttia:

 1. Block on ihana... Ihania juttuja sieltä muutenkin. :)

  VastaaPoista
 2. Elokuu on hyvää aikaa täyttää vuosia, myöhästyneet onnittelut. :) En voi ymmärtää, että miten niin monet jaksavat tuon Still Lightin neuloa..ehkä siinä mallissa todella on jotain maagista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, elokuu on paras! :-)
   En mäkään kyllä ymmärrä tuota Still lightia, epäilen vahvasti, etten ikinä tee toista, vaikka olisi miten ihanan mukava.

   Poista
 3. Mainio idea kehystää hieno paperikassi! Mie oon säilöny niitä kaapin perillä kuukausikaupalla, pitääpä ottaa esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin ihastuin heti ideaan. Monesta paikasta saa nykyään paperikasseja ja varsin usein tosi ihania sellaisia - mukava saada ne hyötykäyttöön. :-)

   Poista
 4. I really like the red, tweedy yarn, too. It's such a great, sturdy yarn and it has a very lovely texture. The London trip was really nice!

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs