Pages

perjantai 4. lokakuuta 2013

Baktus, Basic ja Bubbles...

B to B. Ja kaikki akuuttiin tarpeeseen!


Basic-lapaset Pojalle

Poika pyysi ilmojen viilennettyä tumput, koska viimevuotiset on tietenkin hukattu. Karismaa jäi vauvan peitosta, joten siitä tikutti aika nopsaan perustumput. Ei viitsi mitään supererikoisia/aikaavieviä alkaa neuloa, kun ne jotenkin kummasti aina unohtuu jonnekin. "No, koulus varmaan... Tais jäädä bussiin..." etc.

Baktus
Puikot: 3½ mm
Lanka: Regia Lace 70g

Yrittäkääpä kuvata huivia itseksenne niin, että se on kuitenkin kaulassanne... Helpommin sanottu kuin tehty. Ja varsinkin yrittää samalla saada kuva, jossa ei näy kaksoisleukanne. Vielä vaikeampaa. Huivimalli on kuitenkin ihana ja luultavasti teen vielä uuden erilaisesta ja erivärisestä langasta. Musta-harmaa sävy on kuitenkin kiva ja pääsinpä tyhjentämään noita lankavarastojani. 

Ja oon mä tätä jo pitänytkin, itse asiassa jo pari päivää ennenkuvan ottamishetkeäkin. Ja kyllä mä sen alun perin pingotinkin, ettei se noin ruttuinen ollut... Meidän koulussa on jotenkin tosi kova ilmastointi ja niskani jässähtää heti jos jotain lämmintä ei ole kaulassa, joten tämä oli koulupäivän testikäytössä.Kupla
Puikot: 3 ½mm
 

Soilen Kuplat on niiiin ihania. Nää oli ihan pakko tehdä, varsinkin kun sitä Karismaa oli yhä edelleen jäljellä. Tein nämä mun veljen vaimolle, koska hän työntelee tämän talven pikku miestä vaunuissa ja tarvitsee ehdottomasti kunnon tumput, ettei saa rintatulehdusta tai jotain muuta painajaismaista, mitä kylmettymisestä voikin seurata. Näiden neulominen on erittäin addiktoivaa - koko ajan suunnittelee kutovansa vielä yhden kuplarivin, kunnes hups heijaa lapanen onkin valmis!

Eli asustevoittoista neulontaa ollut viime aikoina, tälläkin hetkellä tuubihuivi puikoilla. Suunnitelmissa olisi neuloa SMC:n mustasta alpakka-villalangasta joku perusneulepaita tai -takki, kunhan löytäisin sopivan mallin. Sileää tai ainaoikeaa ilman mitän herkkuja. Listalla ovat mm. Robin, Folded, Moroccan Nights, Boxy ja sekä Miriam Cardi. 

En osaa päättää, mutta vinkkiä saa antaa... Ja ehkä jopa pitääkin, jotta tätä asiaa saadaan eteenpäin. Toisaalta joulu on ihan kohta ja puikoille pitäisi saada useita lahjaprojekteja, eli ei niillä vinkeillä niin kiire olekaan! 

Oottehan muistanut, että teilläkin voi olla kohta joulu...? ARVONTAan voi osallistua sunnuntaihin saakka, joten jos ei lauantai-illan lotossa tärppää niin tuonne koettamaan onnea uudemman kerran - tosin pienemmillä palkinnoilla mutta sitäkin suuremmalla voiton todennäköisyydellä!

Viikonlopun piristykseksi liettualaista taidetta, joka sai ainakin minut hyvälle tuulelle!
8 kommenttia:

 1. Hienoja lapasia niin kuplat kuin raidatkin ja baktus ei petä koskaan!

  VastaaPoista
 2. Noihin kupliin jää koukkuun... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, suunnittelin jo mm. pipoa ja säärystimiä... :-)

   Poista
 3. Kivoja asusteita! :) Harmaita baktuksia näyttää olevan liikkeellä; varma syksyn merkki. Kaikki linkkaamasi ovat nättejä neuleita, mutta Robin on kyllä vaan niin hieno. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Robin on kyllä ykkösvaihtoehto, tosin raidattomana. Tai itse asiassa mielessä pyörinyt ajatus, että jos neuloisi raidat nurjalla. Will see... :-)

   Poista
 4. Ihania neulottuja lapasia ja kaulahuivi!!

  VastaaPoista
 5. Puikoiltasi on valmistunut mukavan näköisiä neulomuksia!

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs