Pages

perjantai 11. lokakuuta 2013

Beauty of grey

Tasaisen harmaata... Syksy on selkeästi täällä. Värivalinnat sen verran radikaaleja... Enpä ole kuitenkaan sortunut lankoja ostelemaan, vaan ihan kaappeja yhä tyhjennellään!Honey cowl
Puikot: 5 mm
Lanka: Karisma 150g

Mulla oli yhä edelleen sitä Karismaa, josta päätin sitten vihdoin tehdä tuon Honey Cowlin. Olenn onnistunut sen töistä lähtiessäni asettelemaankin todella viehättävästi... Tein 200silmukkaa eli 20 ohjetta vähemmän ja painoin menemään niin kauan kuin lankaa riitti. Tuli hyvän kokoinen ja silmukkavähennys sai sen sopivanpituiseksi. Mikä onkin hyvä, koska minulla trauma mm.lörpöistä tuubihuiveista, joista tuuli puhaltaa kaulaan ja sitä kautta joka paikkaan muualle ja sitten kärsinkin jo vilua sekä muutun ärtyisäksi!

Poikavauvalle jo ennen syntymää neulottu lakki (newborn-koko) osoittautui hieman pieneksi. Teinpäs sitten uuden ja heti ½-vuotiaan kokoa, mutta sama lanka ja nappi, eli ihan todella mielikuvituksellista!


Aviatrix
Puikot: 3 mm ja 3½ mm
Lanka: SMC Baby wool 30g
  

Tällä hetkellä puikoilla on pitkästä aikaa sukat, koska havahduin tuossa kuluneella viikolla ajatukseen, että pitäisi vissiin alkaa neuloa niitä joululahjoja, joita suunnittelin neulovani pitkin vuotta, ettei tarvitsisi sitten joulukuussa niitä hiki päässä tikuttaa. Eipä. Kiire tulee kuitenkin, mutta olenpahan ainakin yrittänyt...


5 kommenttia:

 1. Kaunis harmaa ja sopivan muhkea kauluri! Tää malli onkin vielä kokeilematta, ehkä jossain vaiheessa sekin pääsee puikoille :).

  VastaaPoista
 2. Hyvä kauluri on aina tarpeellinen. Kauniskin se on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näinhän se on. Äkkiä tulee vilu, jos ei kaulassa ole villaa! :-)

   Poista
 3. Ihanan muhkea tuubi, tykkään ja ihana pikkuvauvan hattu!! Limen vihreä sopii ihanasti harmaan kanssa. Mulla sama vika noiden joululahjojen kanssa heheh.

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs