Pages

maanantai 21. lokakuuta 2013

Murattisukat

Teinpäs nämä vihdoinkin. Eli Ivy = /ˈaɪvi/ = muratti. Lankakin mätsää nimeen varsin mukavasti, vai mitä? Näistä tuli pikkuisen isot meikäläisen jalkaan, joten taitavat nämäkin päätyä joulupakettiin tai ehkäpä jo ennen joulua syntymäpäivälahjapakettiin...


Ivy
Lanka: Regia 4-ply 92 g
Puikot: 2 mm

Mallikerta on varsin helppo, joten nämä olivat mukavan aivotonta tikuttelua, kun ei tarvinnut ohjetta seurata. Aivoni luultavasti käyvät työn, opiskelun sekä autokouluilun jäljiltä niin ylikapasiteetilla, että varsin aivottomat neuletyöt ovat kiinnostaneet viime aikoina... Olen mä kyllä jo katsellut Ravelryssä haastaviakin malleja, että don't worry. Kyllä täältä varmaan vielä tulee muutakin kuin sukkaa!

On mulla sitten yksi hulluustyökin puikoilla. Materiaalina ontelokude, puikot 12 mm ja lopputuloksena pitäisi syntyä jumppapallon päällinen... Huh huh! Tenniskyynärpää ilmoittelee heti miten olostaan, jos mainitaan sana ontelokude. Niin nytkin. Päivän tavoite on pystyä neulomaan yksi mallikerta eli 8 kerrosta, jotta projekti saadaan valmiiksikin joskus. Tällä hetkellä valmiina on 12 mallikertaa 28:sta, joten still have to go. Tämä on tilaustyö, joten siinäkin mielessä olisi kiva pysyä jossain aikataulussa, vaikka ei mua kyllä ole hoputettu!Että semmoiset ovat Tampereen kuulumiset... Nyt ansiotöihin tienaamaan näitä lankarahoja, oikein mukavan syksyistä alkavaa viikkoa itse kullekin lukijalle!

7 kommenttia:

 1. Komeat sukat. :) Pallon päällinen näyttää kiinnostavalta - taitaa tarvita ahkeraa sovittamista... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiinnostava kuvaa kyllä projektia, tosin välillä kuvaavampi sana saattaisi olla raivostuttava... :D

   Poista
 2. Hienot muratit! Nämä piti heti lisätä Ravelryn suosikkilistalle :) Saa nähdä koska ehtivät puikoille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakin nämä ehti olla "melko" pitkään to do-listalla... Joten ei kiirettä! :-)

   Poista
 3. Ihanat sukat! Ja värikin niin kaunis. Ontelokuteen virkkaus ei ole minunkaan suosikkipuuhaani... Hieno tulee kyllä pallosta, jaksamista :)

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs