Pages

lauantai 9. marraskuuta 2013

Nro 1 Weekend hats- kirjasta...

Ensimmäinen pipo tuli uunista ulos. Pipo menee työkaverin tytölle, joten en viitsi kuvauttaa sitä omassa päässäni, koska tarkoituksena ei ole venyttää sitä rantapallomittaan. Tästä syystä mallineule ei oikein pääse oikeuksiinsa kuvissa, mutta käytättehän mielikuvitustanne saadaksenne mielikuvan piposta päässä. (Tai katsotte rav-linkistä. Tsih..)


Everdeen beanie
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3½ mm


Aika kiva malli, voisin tehdä tällaisen itsellenikin. Mallineuleessa joustinneulemainen tuntuma, joten varmasti pysyy päässä ongelmitta. (Ja kuitenkin sen suuremmin kiristämättä...) Lankana tässä on loputtomasta kaapistani kaivettu Nalle, joka ei todellakaan kuulu suosikkilankoihin, asia muistui varsin hyvin kirkkaasti mieleeni taas tätä neuloessa. Väritoiveeseen se kuitenkin osui ja upposi, joten sain iskettyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kaapin syövereihin jäi enää 49 grammaa. Niistä saattaa neuloutua joulusydämiä lahjapaketteihin. Esimerkiksi.





By the way. Sain sen jumppapallon päällisen valmiiksi. Huh! Kuvaa saatte odottaa kotvasen, koska ei tullut omaan käyttöön, niin en viitsinyt alkaa järjestää autenttista kuvaustilannetta vain tyhjentääkseni pallon saman tein. Laiska. 

Oli muuten sellainen projekti, että enpä usko tekeväni toiste. Ainaoikeinneuleella ja harmaalla kuteella ei voi epäonnistua, mutta voi sitä vääntämistä ja kääntämistä, kun työ painaa jo kolmatta kiloa ja yrität tehdä lyhennettyjä kerroksia. Ei meikäläisen kyynärpää moista rääkkiä kestä. No, onpahan taas kokeiltu!

Mä lupasin leipoa muffinsseja isänpäivän kunniaksi, joten have to go... Hyvää isänpäiväviikonloppua kaikille!



8 kommenttia:

  1. IHANA PIPO. NALLE NÄYTTÄÄ TUOSSA PIPOSSA IHAN HYVÄLTÄ JA NIIN NÄTTI VÄRI ! TUO MALLINEULE TUOSSA PIPOSSA ON SYY MIKSI OSTIN KOKO KIRJAN.RAKASTAN POMATOMUS- SUKKIANI JA INNOSTUIN KUN NÄIN PIPON SAMALLA MALLINEULEELLA. NYT NÄIN EKAN VALMIIKSI NEULOTUN PIPON SUOSIKKIMALLISTANI. TODELLA HIENO. SAIN ITSE JUURI VALMIIKSI WANDERER CAP- PIPON JOKA MENEE JOULULAHJAKSI SE OLI KANSSA KIVA NEULOTTAVA.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä en osaa päättää, minkä pipon seuraavaksi tekisin. Toisaalta ihan hyvä, niin saan tehtyä joululahjoja miettiessäni... :-)

      Poista
  2. Kaunis pipo! Eipä ole Nalle minunkaan suosikkilankojani, mutta tuo väri on kyllä kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, onneksi Nalle-varastot on kohta tyhjät. :-)

      Poista
  3. Nallelanka passaa hyvin sukkiin, muuten en sitä käytä. Jonkun pipon voi jämälangoista neuloa, mutta siinäpä se. Viime talvena virkkasin pojalle jämälankapipon nallesta ja 7-veljeksestä kaksinkertaisena. Tuli paksu ja lämmin.

    Kiva pipo, mutta ei kiitos pitsiä vähään aikaan puikoille. Dream Stripes on valmis, mutta mieluummin kyllä neulon kirjoneuletta kuin pitsiä.

    Tykkään kyllä kovasti noista edellisen postauksen kämmekkäistä. Ehkä jotain sellaista sitten kun joululahjasukat on neulottu. Teen ihan perussaapassukkia, kun niitä tekiessä voi nakata aivot nurkkaan ja katsoa samalla telkkaria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seiskaveikka on kyllä parempi vaihtoehto kuin Nalle, mutta aikoinani olen nämä Nallet kaappiin hamstrannut, joten nyt on kestettävä seuraukset ja neulottava ne sieltä pois. :-)

      Dream stripes on ihana malli, oma on ollut varsin kovassa käytössä valmistumisestaan asti.

      Poista
  4. Onpas pipossa kiva kuvio. Sama vaiva täällä - mistä niitä Nalleja oikein on kertynyt... Nallentuhoamishuivikin on telakalla jouluneulomisten ajan, ja Nallekassi ahistaa lattialla... ;)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana pipo! <3 Tosi kaunis tuo kuvio.

    VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs