Pages

sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Kauniin keltainen Robin

Kun neuloo paljon, unohtaa valitettavan usein kuvata ja esitellä täällä valmiin tuotoksen. Instagramissa pysyy ehkä paremmin kärryillä, mitä milloinkin on valmistunut.
Oikeastaan heti Lemonin valmistuttua, ostin langat Robiniin. Tweedpainoitteinen keltainen vaan oli niin hyvä, kuin luotu tähän ohjeeseen.

Malli: Robin
Lanka: Isager Spinni 180 g
Puikot: 2,5 mm ja 3 mm

Lemonin paneelien neulonnan jälkeen tämä tuntui valmistuvan ihan yhdessä hujauksessa, vaikka pienillä puikoilla tikuttikin. Helga Isagerin neuleiden suunnittelutaito on kyllä mieletön. Jokaisessa neuleessa on aina jokin juju, usein se ei edes ole mikään mieletön oivallus - pikemminkin pikku juttu, joka saa neuleen tuntumaan niin yksilölliseltä.


Tämä siis valmistui jo elokuussa ja on ollut käytössä, paljon. Ohuesta langasta neulottuna tämä mahtuu mainiosti nahkatakin alle syksyllä, mutta toisaalta taas tämä niin kutsuttu talvikaan ei ole vielä saanut kaipaamaan mitään paksumpia neuleita.


Menee muuten mainiosti mekonkin kaverina. Varsinkin mustan sellaisen. 
Opinnot ovat vihdoin saatu päätökseen. Nyt voi aloittaa intensiivisemmän neulomisen. Jonossa odottelee useampikin malli... 
Tällä hetkellä puikoilla on laatikkopaita, seuraavaksi ehkä jotain neuletakkia. Toisaalta Neuleiden neljä vuodenaikaa -kirjassa odottelisi mm. Honey ja Korppi. Huh huh. Kiireet siis jatkuvat!

Ihanaa loppuvuotta lukijat! Neulokaa nyt ihmeessä kaikki vapaapäivänne. Niin minäkin aion tehdä.


5 kommenttia:

 1. On kyllä makee toi väri! Ja allekirjoitan kaiken mitä Helga Isagerista kirjoitit - oma Robin valmistui juuri ja pääsin jatkamaan Pineä ja Starlingia...

  VastaaPoista
 2. Ihana! Tuo väri on tosi kiva :)
  Ostin juuri itselleni Neuleiden neljä vuodenaikaa-kirjan ja aloittelin omaa Robinia, jännittää onnistunko odotusten mukaisesti..nämä muiden neulomat näyttää niin upeilta!

  VastaaPoista
 3. Ihana paita! Pitäisi itsekin päästä vihdoin Robinin kimppuun kun langatkin on hankittu.

  Ja noi Walk Collectionit herätti mussa nyt ikäviä tarpeita, oli tuhma temppu tuo.

  VastaaPoista
 4. Kaunis paita! Ja tuo väri on kyllä ihana! Robin on kyllä munkin to do listalla mut vielä ei oo ehtinyt puikoille asti.

  VastaaPoista
 5. Oioi. Kyllä munkin vissiin Robin täytyy tehdä. On se niin kaunis. Paljonko sulla meni lankaa (spinniä on odottelemassa 200g tiettyä väriä, voisi olla juuri sopiva tähän :). (Ja jos yhtään Honeyta suunnittelet, suosittelen!!! Olihan tuo hitaampi neuloa, mutta ihan jumalainen käytössä!

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs