Pages

torstai 18. huhtikuuta 2013

Syysvimma jatkuu...

Mulla on joku syysvimma meneillään... Ehkä en tajua, että kesä on oikeasti tulossa. Neulon syksyisillä väreillä, syksyisiä malleja. o O. Kai tääkin vaihe joskus menee ohi. Joka tapauksessa tällaiset tuli nyt uunista ulos! Mulla on vuosisadan kauhein flunssa, itse asiassa eka kerta vuoteen, joten nyt on sopiva hetki päivittää näitä synkkiä tekeleitä tänne blogiin.Malli: Autumn Glow by DROPS Design
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2 ½ mm 

Mallia muokkasin sen verran, etten tehnyt ennen kantapäätä lisäyksiä. Tai tein ne ekalla kerralla ja tikutin menemään jalkaterääkin puoliväliin, kunnes kokeilin sukkaa... Pussitti ennen kantapäätä perin merkillisesti. Purkua ja uusiksi. Mutta ihan kivat näistä tuli, vaikkei tuo kaunis malli oikein pääse oikeuksiinsa ruskeassa langassa. 

Seuraavaksi kutojan tervehtymistä puikoilla odottaakin puuvillaiset palmikkosukat. Oho! Ja vielä luonnonvalkoiset. Virallisesti uskon siis jo kevääseen. Tämä on merkki.

2 kommenttia:

  1. Oi hitsi miten kauniit sukat <3 Upea kuvio ja mun mielestä erottuukin aika nätisti ruskeasta langasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen jotenkin tykästynyt juuri tällaiseen ruskeaan. Nämä saattavatkin jäädä ihan omaan käyttöön. Kerrankin. :-)

      Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs