Pages

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Afrikan kukkia ja unisukkia...

Työkaveri tilasi sukulaislapselleen kesäksi unisukat mökille. Eli puuvillaa materiaaliksi ja pituutta niin, että pyjaman housut pysyy kurissa. Niin ja 2-vuotiaan kokoa... Ei muuta kuin söheltämään. Lankaa löytyi pitsineuletunikan jäljiltä varastoista ja veljeni vaimo sai miljoona puhelua; "Mittaisitko hei vielä Iidan jalkapöydän ympäryksen?" Sukat tulivat valmiiksi tämän elävän mallinuken avustuksella ja veljen vaimo vastailee yhä puheluihini. :-) Palmikkona perus 4 silmukkaa ja 4 s nurjaa ja sukassa 40 silmukkaa. 


Malli: Oma
Lanka: Soft Bomuld 8/4 by Love Garn
Puikot: 2 ½ mmSeuraavaksi iskikin sitten virkkausvimma. Ku kaikki muutkin... Bloglovinissa kaikki virkkaa. Mulla olisi oikeasti tarve, haluaisin parvekkeellemme viime kesänä rakennetulle arkulle virkatun pehmusteen. Vaahtomuovikin on ollut syyskuusta lähtien olohuoneen kukkahylykön takana odottamassa inspiraatiota. Pinterestiä selatessa löytyi sitten minuakin miellyttänyt kukka. Ja ei muuta kuin koukku käteen. Loputtomista lankavarastoista löytyi vajaat 200g:n kerät valkoista ja vaaleanpunaista Kotiväkeä, vaaleanpunaisen valmistuskin lopetettukin varmaan 10 vuotta sitten... Kauppareissulla nappasin sitten koriin khakia ja pinkkiä kerät, ja mielestäni ovat hyvä värinelikko.

Nähtäväksi jää, tuleeko näistä sutta ja sekundaa. Toisaalta haluaisin kyllä sen pehmusteen ja karistaa lankavarastostani nämä kauan marinoituneet kerät. 


Malli: African Flower Hexagon
Lanka: Novita Kotiväki
Koukku: 2½ mm


Ja viimeisenä... Kaupan lehtihyllyssä minua odotti tämä. Ihanaa. Kannen neule jo suunnitelmissa. Muun muassa... Oikein aurinkoista ja ihanaa viikonloppua kaikille!3 kommenttia:

 1. Söpöjä kukkasia! Kevään varma merkki on tosiaan se virkkausvimma ;)

  VastaaPoista
 2. Afrikankukkiin jää helposti koukkuun. Mielenkiinnolla odotan, miltä valmis työ näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tosin nyt kukat tauolla... Odotan siis itsekin, miltä valmis työ näyttää... :D Toivottavasti inspiraatio iskee pian uudelleen!

   Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs