Pages

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Blogitauko vai taukoblogi

Onko blogi hengissä, vaikka sitä ei ole päivittänyt lähes neljään kuukauteen, eikä meinaa edes päästä kirjautumaan koko Bloggeriin, koska salasana ei muistu mieleen. Täällähän tämä kuitenkin on.

Kesä loppui ennen kuin ehti edes kunnolla alkamaankaan. Tai ainakin siltä se tuntui. Kesäloma oli elokuussa ja koko loma meni toipumiseen työstä, joten läppäri ei löytänyt käsiini. Tai löysi se, Netflixin katsomisen muodossa. Blogin päivittämiseen ei vaan löytynyt viitseliäisyyttä.

Lanka: Malabrigo Rastita
Puikot: 3mm

Neulottu kyllä on. Lomalla varsinkin. Mikä sen ihanampaa kuin neuloa ja neuloa, ilman muita velvoitteita. Instagramissa seuraajat näkevät reaaliaikaisempaa virtaa tuotoksista, mutta aion kuitenkin antaa blogille mahdollisuuden. Tai lähinnä itselleni mahdollisuuden kirjoittaakin jotain, edes joskus. Kirjoittaminen on mukavaa, jos vaan jaksaa ensin avata koneen ja odottaa, että kuvat siirtyvät puhelimesta koneen kuvavirtaan. Melko hektistä taitaa elämä olla, kun kynnyskysymys on tämä.

Malli: Simple Garter Stitch Slippers

Olen siis neulonut mm. tossuja, kuten kuvista huomaatte. Tossuja tuleville vauvoille ja jo olemassaoleville aikuisille. Tossujen neulominen on kasvanut melkoisesti sen jälkeen, kun lähipiiri ihastui yksi toisensa jälkeen ylläolevien Simple Garter Stitch Slipperssien malliin.

Lanka: Malabrigo Silky Merino

Saattaa olla, että tänä jouluna monen paketista löytyykin tossupari. Ja samalla oma jämälankapussi kutistuu hyvää vauhtia. Eräänlainen win-win-tilanne siis.
Olen sekoittanut sukkalankojen kanssa 100% villaakin olevia lankoja, koska kaksinkertaisella neulottuna sukkalangan tekokuitu lisää kulutuksen kestävyyttä, vaikka toinen lanka onkin ilman vahvistusta.


Kun omistaa useamman sisaruksen, joilla on useampia lapsia sekä ystäviä, jotka pitävät neulotuista lahjoista niin näitähän saa neuloa. Jos kirjanpito pitää kutinsa niin viimeksi valmistui pari nro 13. Ai miten niin addiktio?!

On täällä valmistunut muutakin. Neulepuseroita muun muassa. Kesätoppikin, vaikkei niitä toppikelejä sitten tullutkaan. No, varahan ei venettä kaada.
Seuraava postaus saattaa ihmiset tulla ihan koska tahansa. Huomenna tai jouluna. Kuka tietää!

Ihanaa syksyn jatkoa, villaa puikoille - talvi on kohta täällä!


2 kommenttia:

  1. Olipa mukava kuulla että siellä ollaan hengissä - ja neulottukin on! :D

    VastaaPoista
  2. Mukava kun olet palannut! Itselläni oli myös pitkä tauko mutta nyt yritän herätellä sitä.

    VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs