Pages

perjantai 13. joulukuuta 2013

Erilaisia linjoja...

Different Lines
Lanka: Isager Strik Alpaca 2 molempia värejä 47 g
Puikot: 3½ mm

Sain valmiiksi sen aiemmin mainitsemani Veeran suunnitteleman huivin. Täällä oli eilen sellainen tuuli, että teatteriin lähtiessäni vetäisin huivin kaulaani. Ollessani yksin kotona, kikkailin sitten lähes bussista myöhästymiseen saakka kuvien kanssa... Ilman sen suurempaa menestystä, as you can see....

Malli on todella kiva, eikä lankakaan suuremmin kutita. Pikkuisen kylläkin. Ärsyttävää sinänsä, koska haluaisin pitää huivia usein ehkä jopa aina. No, mä siedätän itseäni. Tykkään väreistä ja tämä on ihanan kevyt, lanka on Isageria. Pehmoista neuloa ja muutenkin varsin laadukasta lankaa. Ostan jatkossakin, kutisee tai ei.






En pidä sinisestä. Paitsi petroolista. Näistä tulee huivi mun kaverille, tai ainakin tuosta sinisestä. Tuolla väriyhdistelmällä saatetaan saada aikaan Suomen lippu. Mustan kanssa saattaisi toimiakin. Jää nähtäväksi, koska tämä ei pääse puikoille vielä hetkeen aikaan. 





Näistä tulee jotain ihanaa kummitytölleni ja hänen siskolleen. Nämä niin näppärästi tulevat parissa päivässä tuohon lähi Siwaan Tapion kaupasta... Vähän turhankin näppärästi, etten sanoisi...




Kävin Ikeassa ja ostin tauluun joulukortit, niiden kasvikorttien tilalle. Edes vähän joulun tunnelmaa... Olen tänä vuonna kaikki joulun pyhät töissä. Ei oikein edes löydä sellaista joulumieltä, jotenkin se rentoutuminen odottaa vasta sitten 30.päivä, kun töistä tullessaan tietää seuraavat 6 päivää viettävänsä vapailla.

Tietenkin meillä koristellaan koti ja teen jouluruoat, ei kai koko perheen tarvitse viettää ankeusjoulua mun työvuorojen takia... Joulukoristeiden kanssa elän nyt jonkin asteista murroskautta, vähemmän on enemmän ja tuollainen retroteema, mikä noissa korteissakin on, tuntuu nyt mieleiseltä. Uusia koristeita en kyllä voi tänne ostella, kellarikomero halkeaa vanhoistakin. Minne nekin voisi kierrättää....





Elämme työkaverini kanssa vaihdantataloudessa. Minä neulon ja saan vaihdossa kaikkia ihania teelaatuja. Ei ole kuulkaa yhtään hullumpi vaihtokauppa. Joulutee on korkkaamatta, mutta taidanpa tänä viikonloppuna hauduttaa ensimmäisen kupillisen. 

Huomisen vielä aherran töissä, mutta sitten nautiskelen 3 päivän vapaista, joihin kuuluu mm. Helsinki + Depeche Mode + hotelliyö. Ihan kaksin! 

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille, uusille ja vanhoille lukijoille!



10 kommenttia:

  1. Mahtavat selfiet, mahtavat lankasaaliit ja huivikin on aika kiva! :) Leppoisaa joulunalusaikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin sulle! Leppoisaa saattaa ollakin, koska yhtä lukuunottamatta kaikki kaupasta ostettavat joululahjat ovat vielä ostamatta... :D

      Poista
  2. Tuo on kyllä ihana malli =) Lankasaalis on myös ihana! Rauhallista joulunaikaa sinne töihinkin!

    VastaaPoista
  3. Mukavan mallinen tuo neulomasi huivi ja ihanan pastelli sävyt langoissasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Huivi on oikeasti tosi huippu, malli on sellainen, että istuu tosi hyvin kaulalle - ilman sen suurempia asetteluoperaatioita.

      Poista
  4. Aika hyvä neulediili sulla! Rauhallista joulua!

    VastaaPoista
  5. Aika hyvä neulediili sulla! Rauhallista joulua!

    VastaaPoista
  6. Huivi on kyllä kiehtovan mallinen. Hienon teit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Huivi on kerrankin sellainen, että asettuu juuri oikein, kun kaulaansa kietaisee! Ei tarvitse asetella peilin edessä... :-)

      Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs