Pages

perjantai 17. tammikuuta 2014

Tutkimusanalyysia, yhteiskuntavastuuta vai neulomista...

Tässäpä dilemma. Opiskelut alkoivat kirjaimellisesti yllättäen opiskelijan kevätlukukauden työmäärällä... Eipä tämän pitänyt yllättää, mutta tekipä silti niin. Näin vapaapäivänä ansiotyöstä on priorisoitava ajankäyttöään ja mietittävä tosissaan, mikä tuottaa eniten tulosta ja toisaalta on saatava myös mielihyvää sekä rentoutusta. Joten minullapa on plan A, jonka toteuttaminen on jo hyvässä vauhdissa.   

Herätys klo 6.25, ilman kelloa tosin. Pyykkikone päälle. Aamupala sekä teinin kuljettaminen kouluun, koska jollain muulla aikataulu ei ole näin hyvin hallinnassa. Pyykkien levitys, ja sama uusiksi. Ympäristöpassin suoritus, checked. Sian niskaa uuniin. Blogin päivitys, sekä omaksi iloksi että vahvan uskon vallitessa, että jotain muutakin kiinnostaa tekemiseni tai tekemättömyyteni. 

Seuraavaksi on imuroitava. Fy fan. Sen jälkeen on tehtävä vastuullisuusraportointitehtävä ja jos mojo suo, aloitettava myös tutkimusanalyysin tekeminen. Och då...
Pääsen ehkä sen rentoutumisosion pariin. 

Tässä ovat vaihtoehdot. Suht sukkelaan valmistuva paksumpilankainen tuotos versus miljoonaneljäsataatuhatta silmukkaa puikoilla ohuella langalla. Joka tapauksessa loppuillan vietän jommankumman sekä television seurassa. Lataan akkuni, kuten nykään on tapana sanoa, ja jaksan taas työskennellä ahkerasti 6 seuraavaa päivää sekä opiskella sitäkin ahkerammin. Onneksi on tiedossa, ettei tätä komboa ole jäljellä kuin n. 2 vuotta, ja myöskin kyseessä on kuitenkin aivan oma tiedostettu valintani, joten on otettava lusikka kauniiseen käteen ja lopetettava tämä rutina.. 

Ja olen mä askarrellutkin. Pikkuveljeni pääsivät viime viikonloppuna kunnioitettuun 30 vuoden ikään, joten minäpä askartelin hädissäni perjantai-iltana kortin. 

Kuvista pääteltävissä heidän lempi/ainoa harrastuksensa. Juhlat olivat hauskat, sankarit tyytyväisiä ja vieraat myös.

Nyt on suunnattava tuon planin pariin, ettei käy aikataululle kuten VR:llä... 
Ihanan kirpakkaa talviviikonloppua, lukijat!

3 kommenttia:

  1. Opiskelun ja perhe-elämän sovittaminen on haasteellista,mtsemppiä sinne myös:)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa vilkkaalta. :) Onneksi neulominen rentouttaa & palauttaa. ;)

    VastaaPoista
  3. Kiirettä tuntuu pitävän noh niin täälläkin, mutta onneksi meillä on nuo rakkaat neuleet joiden pariin on mukava uppoutua!!

    VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs