Pages

tiistai 13. toukokuuta 2014

Värikartat

Ihmiset ovat intoutuneet tekemään näitä Värikartta-kämmekkäitä oikein urakalla, enkä yhtään ihmettele miksi. Kaiken lisäksi ratsastan itsekin siellä aallonharjalla - kerrankin; normaalistihan minä tikuttaisin näitä vasta vuonna 2016 tai 2017.Lanka: Regia 4ply, Fabel, Väinämöinen yht 47g
Puikot: 2,25 mm ja 2½ mmNäihin saa todella kivasti hukattua kaikenmoisia langan loppuja ja valmistuvatkin nopeasti. Mietiskelin tuossa jo, etteivät olisi yhtään hullummat, vaikka eivät olisikaan "parit". Selvennyksenä edelliseen, yksi väri voisi olla molemmissa erilainen, vaikka muuten olisivatkin samanlaiset. Kaapissa on nimittäin sellaisia 4 gramman nöttösiäkin.
Nämä jäävät lämmittämään mun omia käsiäni. Varsinkin, kun on tämä niin kutsuttu kevät, jolloin saa pipo päässä heilua välttyäkseen kuoleman taudilta. Paitsi, ettei välty siltikään. Sain siellä Turkin reissulla kuumeen ja korvatulehduksen. Eilen uusintakierros lääkärille - korva parantunut, mutta poskiontelot eivät. Lisää antibioottia. Sairaana oltu siis jo lähes kaksi viikkoa. Onneksi on käsityöt, koulutyöt, veroilmoitukset yms. 
Tämä kuva on napattu sinä päivänä, kun laahustin kuumeessa antibiootteja hakemaan +26 asteen lämmössä. Saattaapa olla, että allekirjoittaneen fiilis oli tuolloin melko samanlainen kuin tuon onnettoman unikon...

Oli kuitenkin hienot säät ja lämmintä riitti. Enkä minä koko reissua sairastellut ja kiukutellut... Eli plussan puolelle jäätiin. Neuloin yhdet sukatkin, mutta niistä joskus toiste enemmän.
Olettehan huomanneet, että Molla Mills tulee Kerään. Heräsin tänään kuudelta (niistämään) ja ihan pikkuisen kurkkasin Bloglovin'ia ja oho. Heti täytyi ilmoittautua. 
Mun pitää mennä ostamaan ergonomiakoukku, ettei ranne sano poks, mutta sanoisin, että awesome! Aiemmat Kerän kurssit ovat aina osuneet mun kouluiltoihin ja neulekahvilat samoin, mutta kesäloma alkaa 22.5, joten mä olen varmaan koko kesän ja ihan vaivaksi saakka Kerässä. 


4 kommenttia:

 1. Upeat värikartat!
  Ja hei - ehkä nähdään kesällä Kerässä! :)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit! Tulee varmaan itsekin kudottua näitä, sitten vuonna 2016 tai 2017 :D

  VastaaPoista
 3. Onpas ne kauniit ja värit sopii täydellisesti toisiinsa.

  VastaaPoista
 4. Kyllä mäkin vielä (jonain vuonna ;)) herään noihin värikarttoihin; niin kivan näköisiä, että! :)

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs