Pages

perjantai 21. marraskuuta 2014

Harmaan ja mustan liitto

Harmaa ja musta. Toimii. Pendulum mallina samoin. 
Jos ei menisi lahjaksi, pitäisin tämän ehdottomasti itselläni. Kolmatta Pendulumia en välttämättä jaksa tehdä, ainakaan ihan hetkeen. 

Ei sillä, että ohjeessa olisi jotain ärsyttävää vaan lähinnä se, että syksyn aikana on ilmestynyt niin paljon kaikkia uusia malleja, joita pitäisi ehtiä saamaan puikoille. Puhumattakaan niistä aiemmin ilmestyneistä... Oravan pyörä, sanoisin.



Malli: Pendulum
Lanka: Isager Alpaca2 ja Wollmeise Lace
Puikot: 3,5 mm


Tällä lankayhdistelmällä huivista tuli huomattavasti ilmavampi kuin oma Malabrigo Sockista neulottu versio. Siksi ehkä hieman kateellisena paketoinkin tätä joulupakettiin...





Huivi istuu malliltaan todella hyvin kaulaan. Ei mitään ihme kikkailuja peilin edessä vaan kaulaan kietominen. Ja that's it. 





Joulun jälkeen tähän kietoutuu äitini. Toive joulupukille siis toteutui. 

Edessä on vapaa viikonloppu, joka toivottavasti sisältää runsaasti neulomista. Cobblestonen edistymistä ja ehkä vähän muutakin. Glögiä, kynttilöitä ja ehkä jopa joulutorttuja. Ei oikein mitään lisättävää. Neulomisiin!



13 kommenttia:

  1. Ihana Pendulum! Värit ja kaikki... On myös mulla jonossa, mutta milloinkahan sinne asti kerkeis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli tämä mullakin aika pitkään jonossa... :-)

      Poista
  2. Voi, taas niin ihana huivi. Pitäisi varmaan päästä vuorotteluvapaalle, jotta ehtisi kaikki ihanat mallit neuloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aikaa on tosiaan ihan liian vähän suhteessa kaikkiin ihaniin malleihin... Sapattivuosi lankojen parissa kuullostaisi ihan paratiisilta...

      Poista
  3. On se kyllä kaunis. Ja edelleen, Alpaca 2:n ollessa kyseessä silmukka niin sanotusti kiristyy koko ajan. :) Eli kokeiltavien listalla. Krisse, kysynpä uteliaisuuttani, mistä langasta neulot Cobblestonea? Itsellä Debbie Blissin Donegal Luxury Aran. Vaikka testasin ja silmukkamäärillä kokeiltuna tiheys tuntui M-koolle täsmäävän, jo parin kerroksen jälkeen huomasin, että kaula-aukosta oli tulossa niin valtava, että eikun laskemaan silmukkamääriä uusiksi, pienemmälle koolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!
      Neulon Cobblestonea Dropsin Nepalista, kun se oli oikeastaan ainoa sillä hetkellä saatavilla oleva lanka, joka tilaajallle sopi. Tiheys on ohjeen mukainen ja ainakin toistaiseksi neule on ohjeen mittojen mukainen. Valmiina siis alaosa ja puolitoista hihaa. Ohjeen mitoitus on kyllä aika iso, normaalisti pojalle täytyy olla XL hartioista, mutta tässä ainakin senttien mukaan L. Olisiko se syynä?

      Poista
    2. Kiitti Krisse, hyvä kuulla, että sulla sama fiilis ohjeen mitoituksesta - just näin se varmaan menee - hippasen paksumpi lanka ja reilu mitoitus. Tästä hyvä jatkaa :)

      Poista
    3. Ja siis *kaula-aukon* sijaan piti tietty kirjoittamani: *ympärysmitta*. Nyt lakkaan spämmäämästä, sorry :D

      Poista
  4. Ihana, ihana, ihana! Sanoinko jo, että ihana?
    Tahdon joululahjaksi vuorokauteen lisää tunteja, että ehtisin tuonkin neuloa!

    VastaaPoista
  5. Oi, on se ihana! Mulla on sama joululahjatoive kuin Sannalla: tuntuu, ettei millään, ikinä, ehdi tehdä kaikkia maailman ihania malleja. Tuossa on kyllä supertyylikkäät väritkin, miellyttävät aina itseäni nämä musta ja harmaa :D

    Ja hei, neulonnan täytteistä viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  6. Kaunis! Tää malli ei oo mua hirveesti innostanut aiemmin, mutta tää sun huivi kyllä lisäsi kiinnostusta tähän ohjeeseen reilusti

    VastaaPoista
  7. Ooh.. ihana! Hyvät värit ja kivat raidat.. toimii :) Kyllä äitisi kelpaa.

    VastaaPoista
  8. Kaunis huivi ihanista langoista. :) Niin kivoja tuollaiset mallit, joita voi pitää kummin päin vaan.

    VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs