Pages

lauantai 8. marraskuuta 2014

Pehmeää käsiin..

Bloggaaminen joulun alla on melko haastavaa. Suurin piirtein joka kolmannen valmistuvan neuletyön voi julkaista täällä. Nämäkin menevät pakettiin, mutta saajat eivät tätä blogia lue. Kai.



Malli: Omasta päästä
Lanka: Debbie Bliss Baby Cashmerino
Puikot: 3 mm



Näin tällaisella raidoituksella tehdyt lapaset Pinterestissä. Kyseistä lankaa oli sopivasti jäljellä, joten siitä se idea sitten lähti. Kaksitoista kerrosta aina yhdellä värillä, pois lukien resori, kärki ja peukalo. Toimii. Ehkä tässä on neulonut sen verran paljon kapeita raitoja, että nyt kaipaa pikkuisen leveämpää...





Lanka sopii mainiosti lapasiinkin. Alle voi vetää veilä kämmekkäät tai toiset lapaset, jos tarve vaatii. Nämä menevät työkaverille lahjapaketissa jouluna. Kiitoksena melko haasteellisesti syksystä. Pehmeyttä ja lämpöä. Sitä ei kai voi olla koskaan liikaa. 




Tampereelle satoi torstai-iltana ensi lumi. Ja sitä tuli eilenkin sitten lisää, oikein kunnolla. Ja näyttää tulevan nytkin. Ei haittaa, valon määrän lisääntymisen otan ilolla vastaan, vaikka en talvi-ihminen olekaan. Kaikki lämpöiset neuleet pääsevät käyttöön ja sylissä on tälläkin hetkellä villa/alpakka-lankainen neuleprojekti. Pojan neule. 1,6 km lankaa korissa. Sparraaja käy joka päivä kysymässä edistymistä... 

Ihanaa talvista isänpäiväviikonloppua kaikille! 

14 kommenttia:

  1. Noi on niin hienot, että aion oitis apinoida!

    VastaaPoista
  2. Nätit on nuo leveät raidat =) Kivat värit jotenkin harmooniset ja rauhalliset! Ja juu ainahan sitä tarvitaan lämpöä ja pehmeyttä lisää elämään!

    VastaaPoista
  3. Tosi ihanat väriyhistelmät! Tuo persikanvärinen on vaan niin herkullinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Persikka yksinään on vähän yäk, mutta yhdistettynä muihin väreihin jotenkin söpö. :-)

      Poista
  4. Kauniit värit! Mä kyllä nykyisin paukuttelen valmistuneet blogiin, jos niitä siis on, sillä mistäs sitä kukin tietää mitä tulee samaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Enpä ole tuota(kaan) tullut ennen ajatelleeksi. Onpa tosiaan yllätys saada toivomansa huivi joululahjapaketista. Hyvä minä! :D

      Poista
  5. Onpas kivat! Mua on muuten jo pidemmän aikaa houkutellut vaaleanpunaisen (jota en aiemmin ikinä ole käyttänyt :) ) ja vihreän + parin muun sävyn yhdistelmä, Pakko vissiin toteuttaa jossain muodossa, kun kerran toimii hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Puikoille vaan, vaaleanpunainen ja vihreä toimii hyvin. -)

      Poista
  6. OIh, aivan ihanat värit!! Todella hienot lapaset. Ehkäpä minäkin tekaisen tuolla jämäkorissa lymyilevät lapaset joku pv loppuun näiden kuvien inspiroimana :)

    VastaaPoista
  7. Kivat raidat, tosi hyvä väriyhdistelmä! :) Teen samoin kuin Maritta: joululahjatyötkin blogiin vaan, etenkin, jos valmistuvat selkeästi ennen lahjakautta! :D

    VastaaPoista
  8. Vähän luovasti viiveellä tässä kommentoin: ihan sairaan hienot! Mahtava väriyhdistelmä :) Kysyn samalla myös itseltäni, miksei mun lankajämistä koskaan löydy mitään noin siistiä.

    VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs