Pages

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Schnee - vihdoinkin


On se. Mukava, iso, lämmin ja monikäyttöinen. Loppupäätelmä: kannatti siis neuloa. Tästä(kin) tuli hetkessä suosikkini. Veikkaan, että kevään lähestyessä uuden kevättakin ostaminen siirtyy (taas)- ja kuljen vain tässä. 


 Malli: Schnee
Lanka: Drops Lima 650 g
Puikot: 4,5 mm


Suosittelen siis lämpimästi tämän neulomista. Houkuttaisi neuloa tämä itselle uusiksi. Hiilen värisenä, esimerkiksi. Ihan hetkeen en varmaan neulo, kun on kaikenlaisia muitakin houkutuksia odottamassa, mutta some day, I hope. Helmineule on pintastruktuuriltaan kaunis. Ja olkapäiden lyhennetyt kerrokset ovat melko nerokas keksintö. Ohjeessa ei muutenkaan ollut mitään epäselvää tai epäolennaista. Hyvin kirjoitettu ja hyvin testattu ohje on oikeasti kyllä nautinto neuloa. Minun hermorakenteelleni ei ole sopivaa sellaiset voit tehdä a) näin b) näin tai vaihtoehtoisesti c) näin. En tee. Neulon sitten ihan kokonaan eri neuleen, sen sijaan, että neuloisin samasta ohjeesta joku sata eri variaatiota.


On tässä napitkin. Kolme isoa puista - kerrankin löytyivät heti nappikauppaan astuttuani. Ja vielä viikon sisällä neuleen valmistumisesta. 
Toim.huom. Kolme isoa nappia tulee neulottua kiinnikin huomattavasti nopeammin kuin 10 pientä.

Tällä hetkellä puikoilla on pinkit vauvasukat. Mielessä on jo seuraava projekti, joka saattaisi olla Charlotte Light Cardigan Madder Anthology 2:sta. Kaapissa olisi sopivasti mustaa lankaa, 50% villaa - 50% alpakkaa. Vahva tunne, että toimisi loistavasti käyttötarpeeni kanssa. Will see. Saattaa tässä joku Rikkekin tulla välityönä... Tai kesätoppi. Mitänäitänyon.

Rentouttavaa sunnuntaita, lukijat! 
Mä aion neuloa ihan koko päivän. Ja katsoa MM-Falunia. Loistava yhdistelmä.

10 kommenttia:

 1. Ihana! Helmineule on kyllä kaunista!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on mukavuus ja kauneus nyt samassa paketissa :-)

  VastaaPoista
 3. Upea tuo helmineulepinta! :) hieno villatakki.

  VastaaPoista
 4. Hieno! Ja niin mukavan näköinen..

  VastaaPoista
 5. Se on IHANA! Parhain ja kaunein neuletakki!

  Lisäksi: kiitos kiitos tästä postauksesta, sain inspiraatiota eilen kilkutella omastani helmaresorit vihdoin valmiiksi. Ehkä jo maaliskuussa saat nähdä, onko hiilenvärinen sit yhtään inspiroiva :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis on! Mä edelleen arvion omani kanssa, minkähän ihmeen takia. Ehkä se johtuu siitä että ei ole hiilenväristä, eikä luonnonvalkoista, vaan on vaaleanharmaata lankaa. Tuo valkoinen on minusta inspiroiva.

  VastaaPoista
 7. On se komea neuletakki! Todella hienon olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 8. Se on ihana! Mulla on puikoilla viininpunainen schnee. Tästä innostuin nyt taas ottamaan sen esiin muiden juttujen sijasta :).

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs