Pages

maanantai 17. elokuuta 2015

Se Lemon

Osallistuin siis LemonKALiin minäkin. Samalla sain ensi kosketuksen Isagerin Spinni- lankaan. Ja voi elämä, miten ohut, mutta pehmeä neuleesta tulikaan. 160 grammaa. Tuntuu kuin päällä ei olisi mitään...

 Malli: Lemon 
Puikot: 3 mm
Lanka: Isager Spinni 160 g


Olisin tietenkin voinut tehdä neuleen juuri ohjeen mukaan, mutta luetun ymmärtämisvaikeudet saivat minut tekemään hihat hieman eri tavalla, mutta tekevällehän sattuu, vai mitä.


Sivulaskoksen tekeminen sentään poiki aivoissa ajatustyötä ja siten mielestäni onnistuneen lopputuloksen. Neule valmistui viimeisellä työviikolla ennen lomaani, eli melkoisen hässäkän keskelle. Toisaalta pysyipä pääkoppa kasassa, kun töiden jälkeen rentoutui tämän parissa. Halpaa terapiaa.


Onnistuneet kuvat otti Kerän Jonna Hietala, Titityyn Neulemiitissä Jyväskylässä. Ihana päivä kaiken kaikkiaan - oli mukava aloittaa kesäloma näissä tunnelmissa. 
Nyt onkin sitten neljä viikkoa lomailtu ja huomenna odottaa töihinpaluu. Tosin vain kahdeksi viikoksi - sitten edessä on 9 viikkoa opintovapaata. Tarkoitukseni on rutistaa opinnäytetyö valmiiksi ja valmistua etuajassa. 

Puikoilla on muuten taas Spinniä. Eikä todellakaan viimeistä kertaa. Suosittelen kokeilemaan, saatatte tekin koukuttua...

9 kommenttia:

 1. Minäkin rupean vähitellen syttymään Lemonille. Sinun versiosi on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 2. Siis hetkinen, etkö ollutkaan käyttänyt Spinniä aiemmin?! Onhan se, ns. kunnon villaa.

  VastaaPoista
 3. Hieno tuli! Vaan ehkei hihojen suhteen ollut kyse luetunymmärtämisongelmista - juuri parin kanssalemonistin kanssa kilpaa tavattiin ohjetta, eikä silti päästy yhteisymmärrykseen siitä miten ne hihat olisi pitänyt tehdä :D Mutta Spinniä tuli jo tilattua lisäsatsi, joo!

  VastaaPoista
 4. Ihana! Ensin en yhtään lämmennyt tälle Lemonille, mutta nyt se on alkanut houkuttelemaan.

  VastaaPoista
 5. Olen kyllä niin samaa mieltä spinnin ihanuudesta! Jotenkin se vielä valmiina neuleenakin yllättää juuri yhtä aikaa luonteikas, kevyt ja lämmin, helposti laukkuun sujautettava alkusyksyn lämpiminä päivinä. Elii ihana

  VastaaPoista
 6. Mua riipii elämässä se, että lukee tällaisista vasta kolme viikkoa kirjoituksen jo vanhettua. Mutta ihan tosi hieno on. Tietty.

  Ja väärinymmärryshän on sitten feature, ei bugi.

  VastaaPoista
 7. Todella myöhäisherännäisenä kommentoin, mutta ehdin blogeihin nykyään niin harvoin. Mutta pakko kommentoida. Koska tämä on ensimmäinen näkemäni Lemon, joka todella sykähdyttää. Sopii hyvin, ja on niin kaunis.

  VastaaPoista
 8. Ai että, AI ETTÄ. Lemon iski heti kuin mallin näin ja nyt iskee vielä enemmän. 160 grammaa?! Älytöntä, menen heti googlaamaan tuon langan.

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs