Pages

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Laatikosta paidaksi

Laatikkopaita oli hitti muutama vuosi sitten. Minä neuloin omani vasta nyt. Olisihan tämän voinut aiemminkin neuloa, sen verran usein on ollut päällä.

 Ohje: Laatikkopaita
Lanka: Lang Yarns Donegal 290 g
Puikot: 3 ja 3,5 mm

Lankana siis Lang Yarnsin Donegal, ihana tweedmerino. Värikin on epätyypilliseen tapaan harmaan sijaan ruskea.


Taskut jätin pois. Syystä, että neuloin etu- ja takakappaleen valmiiksi ohjetta pienemmillä puikoilla. Pinnasta tuli ihana, mutta taskuihin ei olisi lanka riittänyt. 


Helmineule on kaunista ja oversize neule on aina hyvä. Ja ihminen selviää hengissä neulottuaan puseron paloina. Ei se hienoa ole, mutta ei kai kaiken tarvitse ollakaan.
Lopputulos ratkaisee.


Voisin neuloa toisen, jos onnistuisin löytämään mustaa tweed-tyyppistä lankaa. Tai kai sitä nyt onnistuisi löytämään, jos edes etsisi. Odotan ehkä salaa langan kävelevän vastaan.

Tämä talvi on ollut tuottoisin neulomisrintamalla naismuistiin. Aiemmat 2 vuotta opiskelin työn ohessa, joten priorisointi johti neulomisaikaan. Tällä hetkellä rentoutumisen huipentuma on istahtaminen omaan nojatuoliin kera neulomuksen. Aion nauttia koko sydämestäni, koska tilanne ei varmastikaan ole pysyvä. Edessä on vielä reilut kaksi viikkoa töitä ennen talvilomaa (lue:neulomislomaa). En m a l t a odottaa...

4 kommenttia:

 
Blogger Template By Designer Blogs