Pages

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Aurinkoinen puoli ylöspäin...

Siitä keltaisesta ihanuudesta valmistui sitten tällainen! Mainio kesätoppi pidettäväksi lähes kaikkien erilaisten alaosien kanssa. Tein topista hieman lyhyemmän kuin ohjeessa, koska heräsi vahva epäilys, että puuvillalanka jossain vaiheessa tuttuun tapaan hieman venähtää, jolloin pelkona on topin muuttuminen yöpaitapituiseksi... 

Väri on mielestäni aivan yli-ihana. Keltaista ja lisää keltaista. Jos ihminen on vuosikaudet laahustanut maanläheisissä väreissä niin sitten kun tulppa irtoaa, ei mikään riitä! Kesäisenä aamuna töihin lähtiessään vetäisee tällaisen topin ylleen, on aurinko saapunut ainakin omaan kroppaan. I like! Malli: sunny side [up] by Isabell Kraemer
Lanka: Stoff og Stil Cotton, 235g
Puikot: 2½ mm ja 3 mm

Ja sitten se lankojen ostelukielto... Hmm. Miten tämän nyt esittäisi... Stockan alennusmyynnistä sai niin halvalla, että oli pakko ostaa kaksi kerää LangYarnsin Novenaa ja kahdeksan Debbie Blissin Eco Babya. Eikä tässä vielä kaikki... Tiistaina Wollmeisen uuden nettikaupan avajaisissa oli vihdoin ja viimein Lace-lankaa, joten tilasin mustaa ja pistaasia. Selitykseksi kai käy se, ettei oikeasti hajuakaan, koska seuraavan kerran olisi niitä tarjolla! Ja kun Prosessineulojan blogissa ihastuin tähän ihanuuteen.

Lankojen ostelu loppuu nyt! Eilen kävelin Prismassakin kylmin ilmein alennuslankakorien ohi, vaikka näytti olevan Hankoakin niiiin kauhian halvalla. Maanantaina on paluu arkeen, kun työt kutsuvat loman jälkeen, joten eipä ehdi enää notkumaan nettikaupoissa. Hyvä! Riittää, kun ehtii edes neulomaan.
Ostinpa itselleni uuden kirjankin, nimittäin The Art of Seamless Knitting. 
Itse asiassa tilasin tämän jo samalla kuin sukkia.rakkaudella-kirjan, mutta tästä sain vasta tällä viikolla saapumisilmoituksen. Nyt onkin lähdettävä kipin kapin noutamaan kirja Akateemisesta, jotta ehtii siihen perehtyä viikonlopun aikana! Ja yritettävä välttyä mieleen hiipivältä idealta... "Jos mä pikaisesti poikkeaisin Kerässä..."

Viikonlopuksi luvattu hienoa säätä, joten luvassa paljon ulkoilua, toivottavasti tuoretta kuhaa ja jos hyvin käy, myös yhdet valmiit sukat! Oikeat neitsytsukat Wollmeise Twinistä. Kauniin aurinkoista viikonloppua kaikille, ja hyvää lomaa niille, jotka vasta aloittavat!

6 kommenttia:

 1. Onse sievä ja ihana värinen tuo sinun toppi!! Ihania lankoja, mitäs ajattelit näistä neuloa?! Ja hei Kuha onnea kalstukseen, Kuha on niin maukas kala!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, olen jo useamman kerran pitänyt päällä ja mukava on päälläkin. Nuo kaksi kerää Novenaa muuttuvat Rikke-pipoksi ja Eco Babysta saattaapi tulla neuletakki. Yllättäen! Uudessa kirjassa olisi nätti malli. Saas nähdä...

   Poista
 2. Kaunis pusero =) Mullakin on tuo tehtävien listalla. Ja keltainen on aina kaunis väri =) Rikke on kyllä maailman mukavin pipo malli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä tosi kiva ohje neuloa. Valmistui nopsaan, kun kuvion oppi äkkiä ulkoa. Rikke on ollut ikuisuuden to-do-listalla, mutta nyt pitää tarttua siihen, kun pipoaikakin. :D

   Poista
 3. Kylläpäs keltainen onkin kiva väri, näin varsinkin nätissä puserossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, keltainen on nyt in täällä taloudessa. :D

   Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs