Pages

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Raitahuivin opettelua...

Ahkeran Ravelry-selailun tuloksena sain vihdoin ja viimein valittua ohjeen huivilleni. Mielestäni Veera Välimäen mallit ovat todella kauniita. Useampi huivimalli ollut jo pitkään suosikeissa, mutta nyt langat ja malli vihdoin kohtasivat.

Malli: Stripe Study Shawl
Lanka: Wollmeise Lace-Garn
musta ja pistaasi yhteensä 260g
 Puikot: 3 ½ mm
Olen varma, että tätä tulee pidettyä paljon. Lanka on iholla ihanan tuntuista ja minä kun en voi liikkua kylmien ilmojen saavuttua minnekään ilman huivia, vaikka kuljen talven suvereenisti ilman mitään välihousuja, niin tämä tuli kyllä lievästi sanottuna tarpeeseen! Saatan joskus kuvauttaa huivin ihan kaulassanikin, mutta nyt tuo jäänee haaveeksi, kun mittarissa on ihanat +27C. 

Olen täydellisen aurinkovetoinen ihminen. Kesä ja kuumuus ovat mulle se juttu. Mitä lämpimämpi sen parempi. Energiaa riittää vaikka mihin ja ideoita pursuaa jatkuvalla syötöllä, kun taas talvella mielelläni nökötän sukkakutimen kanssa nojatuolin nurkassa ja odotan sitä kesää... Tai edes sitä aurinkoa!

Nyt onkin lähdettävä Ikeaan, koska mulla on hyvä idea, jonka aion toteuttaa. Tai useampikin... Mutta the ideaan liittyy venetsialaisruokailuryhmän pöytä (yäk) ja vahakangas. Blogista ei ole tarkoitus tulla mitään sisustusblogia, mutta saatanpa tuon iänikuisen virkatun peitteen lisäksi (jota olettekin jo joutuneet kotvasen tuijottelemaan) kuvata tuon mun projektin valmiina ja julkaista täällä. Will see. Tulostin muuten Ikean ostoslistan näppäränä tyttönä ja unohdin sen töihin... Eli mennään sellaisella "Kyllä mä muistan mitä siinä luki" - tuntumalla...

Oikein aurinkoista viikonloppua itse kullekin! Mä aion käydä ainakin Näsinpuiston Puistokirppiksellä, Tallipihan Käsityötorilla ja rannalla makaamassa... Käykää tekin!


6 kommenttia:

 1. Ilman kauppalistaa Ikeaan, o-ou. :) Kaunis kaunis huivi; en ole vielä ikinä neulonut WM pitsilankaa, mutta kyllä kohta on pakko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja suosittelen kyllä kokeilemaan lankaa! Kauppalistaongelma ratkesi, kun tajusin, että AppStoressahan on Ikea-sovellus, josta mä sit näppäränä tyttönä tuijottelin ostoslistaani ja ihan hieman vaan poikkesin listasta.. :D

   Poista
 2. Hieno huivi! Minulla on juuri sama puikoilla, valko-harmaana, lahjaksi siskolleni. Nyt on yhdeksäs raita menossa, jaksaa jaksaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tää on kyllä ihana malli! Tsemppiä sulle, loppuvaiheessa tuntuu, ettei huivi edes edisty, kun silmukoita on ziljoona puikoilla. :-)

   Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs