Pages

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Yllätys...

Aika yllättävää, mutta olen neulonut raidallisia sukkiakin. Nämä valmistuivat siellä etelän lämmössä ja muutaman vuoden kaapissa notkuneita Fabeleita on nyt saatu roimasti vähennettyä.
Itse asiassa olen sellaisen tilanteen edessä, että kohta on ostettava lisää sukkalankaa. Rehellisyyden nimissä on ehkä kuitenkin myännettävä, että lankaa on vielä jäljellä, mutta ei sellaisia keskenään mätsääviä värejä...


Oma perussukka, 56 s
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2½ mm


Annan villasukkia paljon joululahjaksi, joten näitä on mukava tehdä välitöinä ja paikoissa (lentokoneissa ja autoissa), joihin ei viitsi raahata ohjeita, apupuikkoja, silmukkamerkkejä jne. Ja raitoja neuloessa ei tarvitse edes mittaa, kun laskee vaan raidat. Näppärää.


Blogin kirjoitustahti on jotenkin hidastunut, johtuen siitä aiemmin mainitusta iCloud-ongelmasta. En ymmärrä, miksi kannettava ei enää suostu yhteistyöhön. Jos olisin järkevä ihminen, ostaisin uuden koneen. En ole, joten ostin lentoliput Amsterdamiin. Toisaalta kannettava teki tämän jo kerran aiemminkin ja toipui siitä ilman operaatioita, joten odotan näin tapahtuvan uudelleenkin.Perussukka 44s
Lanka: Handu perussukkis ja Fabel yht. 40g
Puikot: 2½ mm


Ja lisää jämislankojen tuhoamista. Tomaatinpunainen Perussukkis yhdistettynä harmaaseen Fabeliin toimii 3-vuotiaan jaloissa mitä mainioimmin ja 3 0, 1 n mallineule pitää sukan hyvin jalassa. Tarkkasilmäisimmät saattaisivat huomata, että punainen lanka loppui kuvassa päällimmäisenä olevan sukan viimeisellä raitakerroksella. (Tuskin kukaan nyt oikeasti kuvia tuijottaa silmä kovana, mutta kuitenkin...) 
Sukat menevät veljentytölle niin en jaksanut nähdä vaivaa, että olisin alkanut purkamaan toisen sukan kärjen ja tehnyt näistä symmetriset. Sainpahan ainakin koko langan kulutettua.

 

Kaksi vapaapäivää ja kiirettä pitää. Tänään Kerään Molla Millsin kurssille - upeaa! Kehtaiskohan ottaa Virkkurin mukaan saadakseen siihen tekijän nimmarin...? 
Joka tapauksessa ennen sitä pitäisi istuttaa pelargoniat, tomaatti, rakuuna, oregano ja basilika partsille - ovat odottaneet sunnuntaista saakka taimikasseissaan. Imuria pitäisi varmaan myös ulkoiluttaa komerosta ja Ikeassakin tekisi mieli piipahtaa. Toisaalta se raitaneule olisi valmis, ja täytyisi kuvata. Täällä tuo koulusta kesälomaa viettävä Teini ei taida kameraan tarttua ennen iltapäivää... Onneksi puikoilla on jotain ihanaa Baby Cashmerinosta...

Reality bites ja opintopisteahdistuksissani menin ottamaan kesäksi 4 op:n verkkokurssin, jossa on ihan kauhea aikataulu. Mun pitää siis ensin tehdä tämän viikon tehtävä. Huoh... 

Helteistä loppuviikkoa kaikille!


4 kommenttia:

 1. Raidat on kivoja, myös ja etenkin sukissa. :)

  VastaaPoista
 2. Kone ei toimi, ostin siis lentoliput - mä haluan tän logiikan myös itselleni. Olis varmasti aina kivaa. :) Raitasukat on aina jees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei ole kivaa, mutta tämän logiikan perusperiaatteena on vahva usko asioiden järjestymiseen... :D En pysty spontaanisti ostamaan vaatekappaletta itselleni, jos en ole täysin varma käyttötarpeesta, mutta matkan voin päättää ilman mitään vatvomisia.... Halvempaa olisi toisin päin!

   Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs