Pages

torstai 21. elokuuta 2014

Pellavaa, kyllä kiitos..

Blogi on selkeästi ollut heitteillä... Muutos parempaan on saapunut, koska kotiutin itselleni uuden Macin tuon saattohoidossa olleen Asuksen tilalle. Siis jos tätä päivitystahtia vielä joku jossain seurailee.. Neulonut olen kuitenkin kuin viimeistä päivää. Tai varastoon stressaavaa ja kiireistä syksyä varten. 



Malli: Linum Tee
Lanka: Quince co, Sparrow 206 g
Puikot: 3,5 mm ja 4 mm


Tämä Linum Tee valmistui viime kuussa. Ja juuri sopiville ilmoille. Neljän viikon vuosilomasta kun reilut 3 viikkoa oli hellettä. Neule on ihanan pehmeä päällä, vaikka neuloessani sain kyllä langan oikean käden etusormeen haavan. Alla voi käyttää toppia, paitaa, mekkoa - tai olla käyttämättä. 

Love it. Ja vaikka Kerässä lankaa valitessa epäilin hiukan väriä, niin loppujen lopuksi ihan turhaan. Pidän väristä, eikä vyyhdillä niin limeltä vaikuttanut lanka näytä yhtään samalta valmiissa neuleessa... Kerän Jonna teki oman versionsa Isagerin Plant Fiber- langasta ja voi kuinka houkuttaisi tehdä toinen... 

Sukkia olen neulonut tässä välissä, mutta niistä postausta luvassa myöhemmin... Tänään piipahdin töiden jälkeen Kerässä, ja puikoille pääsi heti suloinen Kraka pintaneuletta oleva huivi Isagerin Alpaca 1:stä... Saksankielisestä ohjeesta Jonnan ja lukiosaksan avustuksella...





Ihanaa syksyistä loppuviikkoa kaikille! 

8 kommenttia:

  1. Sparrowia näköjään löytyi täältäkin :). On kyllä kiehtova malli tuo Linum Tee, ja kaunis pusero valmiina! Sävykin on ovelan kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä kokeilemaan... Normaalisti olisin valinnut harmaan, mutta onneksi valikoimassa ei ollut! :D

      Poista
  2. Vitsit miten nätin paidan olet tehnyt! Mullakin tota Sparrowta olis 3 vyyhtiä, odottelee vielä huiviohjetta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jään innolla odottamaan millaisen huivimallin toteutat! Mietin itsekin, että tästä on ehdottomasti neulottava ensi kesäksi joku ihana kesä huivi... :-)

      Poista
  3. Oi, ihana Linum Tee!
    Muistin juuri, että minulla on jossain kätköissä tuo samainen huivi pahasti keskeneräisenä. Hupsis. Pitäisiköhän kaivaa se esille ja tehdä valmiiksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mehän voidaan ottaa tästä KAL, koska kävin tänään(kin) Kerässä ja kotiutin uutta Väiskiä. Huivineulomus tekisi mieli siirtää sivuun ja aloittaa sukat.... :D

      Poista
    2. Jotenkin kummasti minullekin kotiutui Kerästä Väiskiä... :)
      Yritin muuten etsiskellä (en tosin kovin aktiivisesti) sitä keskeneräistä huivia, mutta en ainakaan vielä löytänyt. Pelottavan monta muuta keskeneräistä kyllä löytyi... KAL voisi olla hyvä kannustin, kunhan tekele löytyy! :)

      Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs