Pages

lauantai 28. syyskuuta 2013

Arvonta - vihdoinkin...

Muistatteko, kun lupailin loman aikana laittaa sen arvonnan pystyyn...? Lomaa jäljellä enää yksi koko päivä, joten pitänee lunastaa lupaukset siltä osin.

Arvontaan osallistuminen alkaa siis tänään 28.9.2013 ja päättyy  6.10.2013. Osallistumaan pääset kommentoimalla tähän postaukseen määräaikaan mennessä. Kommentiksi riittää ihan mikä tahansa, mistä nyt käy ilmi, että kommentoija haluaa osallistua arvontaan. Tietenkin olisi kiva saada uusia lukijoita ja arvontaa saa toki mainostaa omassa blogissaan aivan mielin määrin, mutta velvoitetta siihen ei ole.


Palkintona lankaa!


Palkinnoksi neuleblogin arvonnassa saa tietenkin lankaa! Eli arvotaan 1 kpl Wollmeisen Twiniä värissä Ruby thursday. Ja pakettiin saattaa eksyä vielä joku yllätys, mutta yllätyksistä ei voi tietenkään etukäteen mainita.

Onnea arvontaan! Minäpä lähdenkin katsomaan viikon ikäistä poikavauvaa - kera neulontatuliaisteni...


20 kommenttia:

  1. No tähän on tietysti pakko osallistua, kun noin ihanaa lankaa on tarjolla! Liityin lukijaksikin, vaikka luulin sitä jo olevani. :)

    VastaaPoista
  2. Tietenkin olen lukijasi jo ennestään ja nyt sitten vaan peukku pystyyn ja osallistumaan arvontaan. En kyllä ole erityisesti punaisen värin ystävä, mutta tyttäreni on ja hänelle tästä langasta voisinkin tehdä vaikka mitä kivaa. Joulukin tulee kuten joka vuosi.

    Oikein mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Näin ihanan langan arvontaan täytyy osllistua.

    VastaaPoista
  4. Olen piipahdellut täällä usein. Vähän nolottaa, että jätän viestin nyt, kun arvot ihanaa lankaa. Osallistun siis. Muistan, että ensimmäisen kerran blogissasi käydessäni löysin Stripes Alive -sukkasi. Jäin lukijaksesi. Olen monet kerrat miettinyt, mitä Fabelin värinumeroita käytit sukkiisi. Ne ovat kovin kauniin värein raidoitetut. Paljon muutakin ihanaa olen täältä löytänyt.
    Sari

    VastaaPoista
  5. Arvonta ja noin ihanan näköistä lankaa, pitääpä osallistua!

    VastaaPoista
  6. Ihana katsella mitä olet saanut aikaan ja tietenkin heti pyytämään ohjetta, niin se toimii kun on ÅITI kysymyksessä. Olen tosi iloinen että olet sukeltanut käsityön ihmeelliseen maailmaan, nyt päätin osallistua voinhan voittaa vaikka lankaa.

    VastaaPoista
  7. Osallistun arvontaan,jos vaikka pääsis Wollmeisea kokeilemaan ;)

    t. Ira

    VastaaPoista
  8. Jei, arvonta - mukana! :D Palkintokin on aika ruhtinaallinen. Olikos blogilla jokin merkkipäivä...? Onnea sille kuitenkin, on mainio neuleblogi. :)

    VastaaPoista
  9. Hei! Kiitos kommenteistasi blogissani ja arvontaan osallistun toki, etenkin, kun Wollmeise on mulle edelleen ihan tuntematon suuruus! Alan mieluusti myös seurailla blogiasi. :-)

    VastaaPoista
  10. Arvontaa osallistutaan tietenkin!! Ihania hetkiä poikavauvan kanssa <3

    VastaaPoista
  11. Tähän arvontaan on pakko osallistua, kun on niin mahtava palkinto. Mukana siis. :)

    VastaaPoista
  12. En olekaan koskaan aikaisemmin osallistunut yhteenkään blogiarvontaan, mutta nytpä osallistun! :D

    VastaaPoista
  13. Oi, miten antelias arpoja oletkaan! Tämä blogiton nettitumpelo, joka neuloo, vaikka peukalon sijainti ei ole harrastuksen kannalta anatomisesti ihanteellinen, tahtoo, haluaa ja mielellään osallistuu tähän arvontaan :-) Kukaan ei ole tainnut Wollmeisea moittia, ja tuo väri --- oooooooooohh!

    /Leksa P

    VastaaPoista
  14. Surffailen neuleblogeissa ja neulon ja virkkaan itse. Wollemeiseen olen törmännyt monessa blogissa, mutta itse en ole koskaan päässyt sitä kokeilemaan, enkä edes näkemään. Toivottavasti onni suosii nyt ja saan ensi kosketuksen tähän lankaan. Mirvu

    VastaaPoista
  15. Voihan nenä. En tiedä uusimman postaukseni jälkeen enää, onko minulla lupa osallistua arvontaan, jossa on palkintona lankaa, mutta että wollmaisea.. SItä minulla ei ole koskaan ollut, joten houkutus käy kyllä liian suureksi. Eli Hep, tahtoo mukaan!

    VastaaPoista
  16. En tiedä pitäiskö munkaan, mut tuo Ruby Thursday on niin vastustamattoman näköinen et mukana:)!

    VastaaPoista
  17. Ihana lanka! tottakai haluan arvontaan =)

    VastaaPoista
  18. Ehdottomasti mukaan arvontaan =)!
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs