Pages

lauantai 6. syyskuuta 2014

DIY jämälangoista...

Jokaisella neulojalla on ihan varmasti sekalainen kokoelma jämälankakeriä ja -nöttösiä. Lankaa ei raaski ikinä heittää roskikseen, joten jotain niistäkin pitäisi keksiä. Onneksi pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen, koska jo viime vuoden lopulla ihmiset neuloivat jämälangoista sukkia innolla. Minä periaatteen naisena teen saman noin vuoden viiveellä...


Kaikkia lankoja ei ollut niin paljon, että olisi saanut täysin symmetriset sukat, mutta melko samanlaiset kuitenkin. Sukkiin sai kulutettua reilun 60 grammaa sukkalankojen jämiä. Vielä jäi jäljellekin, mutta eiköhän ne talven mittaan tule neulottua. Tai syksyn. 
Nämä jäävät ehdottomasti omaan sukkakoppaan. Pimeinä talviaamuina kelpaa vetää nämä väriruiskeet jalkaan ja hilpaista bussipysäkille. Väriterapiaa - sanoisin. Vahvistetulla kantapäällä varustettuina pitäisi kestää kengissäkin.
Sukkien neulominen, tai neulominen yleensäkin, on kyllä melkoisen tehokasta stressin poistoa. Tai ainakin lievittämistä. Tällä hetkellä ajatuksissa pyörii varsin usein, että tuliko haukattua liian suuri pala - selviänkö tästä. Itsestä riippumattomista syistä, et aina saa kaikkia lankoja hallintaasi, jonka seurauksena tulee helposti tunne, ettei kaaos ole enää hallittavissa. 

Viikonlopun ajan mantrani on seuraava, johon törmäsin Instagramissa:
Oikein hyvää viikonloppua kaikille lukijoilleni!

8 kommenttia:

 1. Jämäsukat on kyllä parhaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja tuntuu ihan lottovoitolta, kun on tehnyt jämälangoista jotain tähdellistä!

   Poista
 2. Jämäsukat on ihania! Stemppiä haasteisiin.

  VastaaPoista
 3. Oi, mitä väriterapiaa! Ihan mahtavat sukat!

  VastaaPoista
 4. Ilosukat. :) Välillä jämälankasukat tuottavat vain lisää jämälankoja... Mutta ainahan voi tehdä taas uusia raitasukkia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Tällä hetkellä puikoilla olevista sukista jää taas lisää jämälankaa... Oravanpyörä on loputon! :D

   Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs