Pages

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kevättä rinnassa...

Kevään lähestyminen saa kaipaamaan värejä. Harmaa on toki ykkönen, mutta asusteissa voi vähän irroitella.

Malli: Oma 48 s
Puikot: 2,5 mm
Lanka: Tukuwool yht. 32 g

Lapaset neuloin välityönä, kun villatakkiprojekti alkoi tökkiä. Lapasten valmistuttua alkoi villatakkikin edistyä kummasti, joten win-win-tilanne, selkeästi. Tukuwool on 100% villaa, joten kevyesti hankasin lapasia liotusvaiheessa ja lopputuloksena sain kivan tiiviin pinnan. Tukuwoolista tekisi mieli neuloa ensi talvea varten kaksinkertaiset lapaset. Ihana lanka.Nyt vaan mieli halajaa jo kevät-/kesäneuleiden pariin. Madder julkaisi ihanan Simple pleasures- kokoelmansa, josta tekisi mieli neuloa kaikki. Selkeästi tällä hetkellä kaipaan puikoilleni kaikkea yksinkertaista ja ohutta. Harmaata ja vaaleaa, värejäkin. Saa nähdä, mikä tuon Charlotte Light Cardiganin jälkeen pääsee puikoille... 


Vielä on neuletakin vartalo-osaa jäljellä 5 cm, ennen kuin pääsee hihojen pariin. Niin lähellä, mutta niin kaukana. Neulot ja neulot, silti mitatessa mittaa on aina tullut vain sentti lisää. Huoh. Ja silti haaveilen ohuemmista langoista.... 


10 kommenttia:

 1. Ihanasti värikkäät lapaset! Minulla on joku ihme ihastus keltaiseen ja ruskeaan, joten tämä värimaailma puhuttelee kovasti.

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirtsakat! Noi värit on vaan niin herkut. Mun Tukuwoolit vielä odottelevat lankakaapissa lapasinspiraatiota, mutta ensi viikolla kyllä nappaan ne käsittelyyn. :)

  VastaaPoista
 3. Hienot lapaset, mahtava väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 4. Tuo lapasten värit, niinkuin värijaottelukin on tosi pirteä :) Tunnistan kyllä tuon hingun kohti kevyempiä lankoja (sekä pellavia). Ja Simple Pleasures on kyllä ihana, kaksi mallia lähtee siitä kokoelmasta ihan varmasti tekoon!

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirteät värit! Ihmettelen kyllä, miksen ole vielä saanut aikaiseksi neuloa tukuwoolejani...

  VastaaPoista
 6. Huikean ihanat lapaset!

  Ja mä niin tiedän tuon neulot-ja-neulot -homman. Tuntuu, että etenkin Schneen kanssa en muuta teekään kuin neulon ja ... No okei, aika pitkään en kyllä neulonut sitä sitten yhtään. Mutta nyt taas.

  Ja kyllä, minäkin, kevyempää ja ohuempaa ja valoisampaa ja ja ja.

  VastaaPoista
 7. Jostain syystä nuo lapaset tuovat minulle mieleen tikkujäätelön. :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat värit! Ja ohuemmasta langasta neulotut neuleet ovat käyttökelpoisempia. Vaivan väärti, vaikka vaivaa olis miten paljon.

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs