Pages

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Palmikkoa...

Mielestäni Purl Soho julkaisee neuleohjeita, jotka osuvat ainakin meikäläiseen. Niin kuin tämä pipokin. Palmikoissa on jotain ihanan pehmeää ja malli on sellainen, että sopii tällaiseen hieman keskivertoa isompaankin päähän. Ja mikä parasta, pysyy myös hyvin päässä.

Lanka: Drops Nepal, 110g
Puikot: 3,5 mm ja 4 mm

Resoriosuus on melko pitkä, joten pipoa on tarkoitus pitää resori taitettuna, mutta mikään ei estä pitämästä päässä ilman taitteluita. 
Tupsua arvoin pitkään, mutta koin parantuneeni 80-luvun tupsupipotraumoista, ja uskaltauduin lisäämään tupsun. Kannatti. Ilman tupsua pipo näytti päässäni lähes uimalakilta. Ei hyvä. 
Toim. huom. Nuoremmille lukijoille tiedoksi, että 80-luvun tupsupipoissa, tupsut olivat kokoa tuo pipo.


Lankana Nepal on todella lämmin, eikä tätä pipoa voikaan suunnitella pitävänsä pikkupakkasilla. Mittarin laskiessa yli -10 asteen pipon voi kaivaa esille, ja tämä on mitä mainioin asuste esim. pilkkiretkellä tuulisella järven jäällä. 

Charlotte Light Cardigan on muuten enää nappeja vailla. 
Ja kotiutin muuten Kerästä Malabrigon Sockia - Light Trails on jo puikoilla... 
7 kommenttia:

 1. Se on hyvä.

  Minäkin tajusin juuri, että jos suunnitelmamme kaukoputken hankinnasta ja syksyisistä tähtientiirailuöistä toteutuu, pitää neuloa Hyvin Lämpimiä Asusteita. Ja villahousut. Että kai niillekin sitten on paikkansa!

  VastaaPoista
 2. Kauniit palmikot. Ja Light Trails - on sulla hyvä suunnitelma, ja hyvä lanka! Tein omani melko lämpimästä langasta, ja nyt se hieman harmittaa. Sen neuleen pitäisi olla kevyt.

  VastaaPoista
 3. Kyllä, tupsujen piti olla Isoja! :D Itse en ole vielä siinä vaiheessa, että olisin kelpuuttanut yhtään tupsua mihinkään vaatteeseeni. Mutta tässä pipossa ja noiden palmikoiden keskellä se kyllä toimii.

  VastaaPoista
 4. Upea palmikkopipo! Minäkin haluan! Pitäisiköhän neuloa nyt jo ensi talveksi, ettei vaan unohdu? :)

  VastaaPoista
 5. Kiva! Itsekin tykkään Purl Sohon neulemalleista, sieltä löytää tasaiseen tahtiin kaikkea kivaa :)

  VastaaPoista
 6. Palmikkokuvio on kaunis. Olen tehnyt pitkävartiset sukat tuolla mallilla ja itseasiassa saman mallinen pipo on mullakin blogissa näytillä, tein vaan hunajakennno palmikkoo siihen! Harmaa sävy on niin kaunis ja todlla tuo pipo malli ei näytä miltään ilman tupsua nm. 80-lUVUN räikeänväriset tupsut kokeneena :) :)

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs