Pages

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Vihreä / kevät / sukat

Neuloin itselleni kevätsukat. Vihreästä Eden Cottage Yarnsin Temposta, joka sattumalta kiinnitti huomioni Kerässä. Ehti olla tovin kotonakin ennen kuin pääsi puikoille, kun mieltäni vaivasi ajatus väristä. Sopiiko vihreä edes minulle?

Malli: Oma perussukka 60 s
Lanka: Eden Cottage Tempo, väri Larch 70 g
Puikot: 2,25 mm

Lanka on erikoinen. Aloitin neulomaan 2,5 mm puikoilla, koska niinhän minä aina teen. Tai ainakin lähes aina. Hetken neulottuani päädyin purkamaan ja aloitin uudelleen kokoa pienemmillä. Kannatti. 

Ennen kastelua neulepinta oli myös todella ruma. Reikäinen ja epätasainen. Hetken jo mielessä kävi ajatus, että eikö tämän hintaluokan langan pitäisi olla edes hitusen parempaa... Onneksi kastelu teki ihmeen. Olisi oikeasti pitänyt ottaa ennen ja jälkeen- kuvat, ette kuitenkaan muuten usko. 


Sukat suunnittelin jo tekovaiheessa Converse- kenkien pariksi. Reilun joustinosuuden voi halutessaan taittaa ja siltikään se ei mene tennarien päälle. Tuotekehitystä parhaimmillaan. Sopii myös mielestäni hyvin mustien paksujen sukkiksien pariksi. 


Langassa on ihana tuntu. Ihan kuin se olisi silkkiä. Love it. 
Ihan kohta on jo kesä...


3 kommenttia:

 1. Kaunis vihreä, ihan takuulla sopii sinulle! :)
  Minulla on pari vyyhtiä Tempoa piilossa jossain syvällä lankakaappien kätköissä juuri siksi, ensimmäisen kokeilun tuloksena neulepinta ja neuletuntuma olivat ihan karmeita. Ehkä olisi pitänyt jatkaa sinnikkäästi loppuun ja luottaa kastelun voimaan, mutta purkuun meni ja odottamaan uutta inspiraatiota...

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvän vihreät sukat! Mullakin on tuota samaista lankaa odottelemassa, jotain ihanaa siitä pitäisi keksiä. :)

  VastaaPoista
 3. Miksei sopisi vihreä! Ja sikstoisekseen, sukissa saa munsta vähän leikkiäkin. Voi käyttää värejä, joita ei normaalisti harkitsisi vaikka huiveihin. Se on ihanaa!

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs