Pages

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Charlotte Light Cardigan

Olen neulonut tämän neuletakin jo talvella. Jostain syystä unohtunut esitellä täällä. Ehkä siitä syystä, että tästä tuli oitis suosikki.

Lanka: SMC Select Highland Alpaca Fino 250g ja Isager Alpaca 1 142 g
Puikot: 3,5 mm

Neuletakki siis painaa hitusen alle 400 grammaa, kyseessä on ihanan kevyt luottoneule. Tämä on jo melko lähellä täydellistä, sanoisin. Jos täydellistä nyt ikinä on olemassakaan.
Harmaa lanka on 100 % alpakkaa ja musta 50% villaa 50% alpakkaa. Lämmin siis myös. Itse asiassa tämä nahkatakin alle ja pärjää pitkälle alkutalveen. 


Aina oikein -neule on vaan suosikkini. Tässä neuleessa pinnasta tulee ihanan tiivistä, ja kaksi erilaista lankaa luovat kauniin struktuurin. Hihojen resorit tein mustalla ja tämä mielestäni oli varsin onnistunut poikkeama ohjeesta. 


Carrie Bostick Hoge on yksi suosikkisuunnittelijoistani. Ihanan yksinkertaisia neuleita. Ja toki on nostettava esiin ohjeiden mallineuleiden vallitseva väri, harmaa. Se on vaan heikko kohtani. No, voisi olla kai huonomminkin...


Molemmat langat ovat myös kestäneet erittäin hyvin kulutusta. Neule siis on oikeasti ollut todella paljon päälläni. Lähes niin paljon, että ihmiset yllättyvät, jos päälläni onkin jotain muuta. Tämä on sullottu käsimatkatavaroihin, jos lentokoneen ovi aukeaa ja olen lähellä jäätymistä. Selviäisin todennäköisesti tämän kanssa. 


Carrielta ilmestyi juuri uusi kokoelma, mutta en usko, että kaksi edellistä on vielä minun kohdaltani neulottu. Seuraavaksi puikoille pääsee Liv Light. Harmaana tietenkin. 
Harmaata ensimmäistä adventtia teille! Mielettömän hyvä tekosyy neuloa sisällä.

5 kommenttia:

 1. On kyllä mukavan näköinen takki. Mulla on monta ohjetta etsittynä sitä täydellistä luottoneuletakkia varten. En vaan vielä ole päättänyt minkä valitsen saati mistä langasta sen neuloisin. Eli ehkä tämäkin malli pääsee mukaan tähän listaan. :)

  VastaaPoista
 2. Kauniin näköinen takki. Mulla on vielä täydellisen luottoneuleen paikka auki =D

  VastaaPoista
 3. En ihmettele, että tästä on tullut suosikki! Väri on ihan loistava ja hyvät noi mustat resorit. Kiva myös lukea tällainen jälkiraportti, missä saa kuulla langan kestosta kulutuksessa.Varsinkin kun tota Isageria on puikoilla useammassakin työssä tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis takki. En yhtään ihmettele, että siitä on tullut suosikki- ja luottovaate. Malli on todella kiva ja väri on ihan superloistava.

  VastaaPoista
 5. Harmaat neuleet ovat myös minun heikkouteni :) suunnittelija on minulle uusi tuttavuus, mutta ihastuin heti!

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs