Pages

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Tossuja...

Minulla on tapana neuloa kaikkea, mitä muut ovat neuloneet jo valovuosia sitten. Nyt ovat vuorossa handepanden suunnittelemat tossut. Voisi kai tätäkin alkaa jo pikkuhiljaa sanomaan pakkomielteeksi...

Puikot: 3,5 mm

Varastoista löytyi valkoista Nallea, ja loput ovat 6 eri sävyä harmaata. Erinäisiä lankakerän loppuja sai näihin kyllä hukattua mahdottoman mukavasti. 


Nämä menivät miehen jalkaan, joten neuloin pikkuisen leveämpänä kuin ohjeessa, että pysyvät sitten varmasti jalassa.


Teini näki nämä isänsä jalassa ja halusi oitis omat. Jalan ollessa kokoa 46 ja mallia leveä, päätin suoraan tehdä 50 silmukalla. Näihin riitti vielä valkoinen nalle ja toisena lankana onkin sitten useita erilaisia tummanharmaita, sinisiä ja ruskeita langan loppuja. 


Käytössä nämä ovat kummallakin päivittäin, joten voi kai sanoa onnistuneeksi neulomukseksi. Jämälankoja saa hukattua näihin hyvin, ja voisihan näitä tehdä raidallisinakin. Tai yksivärisinä. Tai ihan minkä värisinä vaan. 


Kädentaidon messuille Kerä sai Tuulian värjäämää nimikkoväriä, joten olihan ne omatkin tossut saatava puikoille. Tuskin nämäkään viimeisiksi tossuiksi jäävät... 


Alkava viikko tulee olemaan kiireinen ja stressaava, joten etukäteen kannattaisi ehkä mennä sohvalle neulomaan muutama kerros... 

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia tossukoita, minäkin haluan! :)

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä kivoja! Sä oot vielä tossutrendissä melkein aallonharjalla, mulla on valmiina vasta yksi tossu ja senkin tein jo viime talvena... Kun vielä muistaisi millä silmukka- ja kerrosmäärillä sen tein :)

  VastaaPoista
 3. Mä olen ihan tippunut tossukelkasta! :D Ohje muistiin ja joku kerta tossutehdas pystyyn täälläkin. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat tossut. Tosi kivat. Pitääkin laittaa to do listalleni... Hämäläisenä voin tulla monta vuotta myöhässä mukaan tossuilemaan.

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs