Pages

lauantai 2. marraskuuta 2013

Ihka ekat kämmekkäät

Linda K's Yummy Mummy wristwarmers
Lanka: Cascade Heritage 46 g
Puikot: 2½ mm


Kaikki muut käsityöihmiset ovat tehneet kämmekkäänsä jo useita vuosia sitten, mutta minä olenkin suurimmassa osassa asioita niin myöhäisherännäinen, ettei ei ole ihme, vaikka niitä tässä blogissa esitelläänkin vasta nyt. Tuskinpa tulevat jäämään viimeisiksikään. Mukavasti saa tuhottua pikkulankanöttösiä ja valmistuvatkin nopsaan. Mitä mainioimpia välitöitä siis...
Ja ovat ihanat kädessä, varsinkin tietokoneella istuskellessa. Tai siis lähinnä kirjoittaessa, harvoin sitä vaan istuu tietokoneen edessä... Jostain kumman syystä meikäläisen kädet palelevat aina kun kirjoitan pitkään tietokoneella. Nyt ei pitäisi sitten palella! 
En muista, olenko kertonut kirjaostoksistani, jotka tein Interweave Storen alennusmyynnistä tänä syksynä. En varmaankaan. Joka tapauksessa ostin sekä Weekend Hats- että New England Knits- kirjat, kun halvalla sai. Ja onhan neulekirjoja nykyisin helpompi ostaa näkemättä, kun voi Ravelryssä katsoa kirjan sisältämät ohjeet etukäteen, ettei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Yllättävää oli myös valtavan nopea toimitus. Tilausehdoissa kerrottiin, että saattaa kestää 3 viikkoa, mutta jo viikon kuluttua tilauksesta kirjat odottivat uupunutta töistä saapujaa.
Ohjeita selaillut siitä asti aina vähän väliä, mutta isompaa neuletta en aloita ennen kuin olen saanut nuo joululahjakäsityöt valmiiksi, autokoulun suoritetuksi sekä koulun osalta tämän lukukauden tehtävät palautettua. Ikään kuin porkkana aasille! Katseet on siis käännetty Weekend Hatsiin, koska pipoja ihmiset tarvitsevat aina näillä leveysasteilla ja niitä usein toivotaan lahjaksikin. 

Ensimmäiseksi puikoille pääsikin sitten kansikuvan pipo. Se saattaa olla ihan pian jo valmiskin, koska tiedossa muutama tunti autossa istumista. Lähdemme nimittäin kuulemaan, mikä annetaan pienelle miehelle nimeksi... Oi tätä jännityksen määrää!

Oikein hyvää pyhäinpäivää kaikille!5 kommenttia:

 1. Kauniit kämmekkäät!
  Hyvää pyhäinpäivää sinullekin! :)

  VastaaPoista
 2. Ihant kämmekkäät! Mahtava palmikkikuvio ja väri!! Toi hattukirja näyttää mielenkiintoiselta. Odotan hattu postauksiasi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän ensi viikolla tule ensimmäinen hattu uunista ulos... :D

   Poista
 3. Hurjan kauniit kämmekkäät. Ja kun ne kerran keksii, niitä neuloo sitten aina vaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mietin juuri samaa. Suunnitelmissa olisi ainakin Ravleryn suosikkilistan mukaan neuloa jotkut kymmenet kämmekkäät. :-) Yhdelle käsiparille aika monet...

   Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs