Pages

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Se toinen nuolitunika...

Sain sen toisenkin nuolitunika valmiiksi. Olen siis neulonut koko aika, en vain ole ehtinyt/jaksanut tänne postata. Tai siis lähinnä olen ollut saamaton sillä saralla. Viimeiset neljä viikkoa on menty yhdellä vapaapäivällä per viikko, joten kummasti sitä on miljoona muutakin asiaa rästissä kuin blogi. Mainittakoon vaikka pyykinpesu.

Viime lauantaina sain ihania vieraita ja neule pääsi heti käyttöön, vaikka piti säästell synttärilahjaksi. Neule unohtui kuvata, joten täytyi pyytää saajan äitiä assariksi ja kuten kuvasta huomaatte, poseeraus ei kuvanottohetkellä tuntunut mitenkään mielekkäältä. 


Arrow sweater
Lanka: Drops Karisma yht. 298 g
Puikot: 3½ mm


Tunikasta tuli kiva. Lapsi saa sen itse päälle ja pois - ei häiritseviä nappeja tai muita vipstaakeja. Karisma on lankana pehmeää ja lämmittävää. Hihansuut voi alkuun kääntää, mutta muuten kasvaa käyttäjä mukana. Tunikasta puseroksi. Napin ompelin selkäpuolelle kaulukseen, jotta lapsi tietää kumpi on etupuoli ja kumpi takapuoli. Sellainen käyttövaate helpoimmillaan.


Oma Light trails-tunika on puikoilla vielä. Tosin enää puuttuu puolet toisesta hihasta ja kaulus. Eli ei suuresti. Saattaa valmistua tämän viikon aikana, jos tähdet ovat suotuisia. Ihana malli, kun voi sovittaa neulonnan välissä. Välttyy monelta sählingiltä. Saa just oikean mittaiset hihat. 
Tällä viikolla on kyllä ohjelmassa vähän Oiva-omavalvontaa sekä ruokaohjeiden vakiointia, joten nyt ei ehdi mitään intensiivistä neulomissessiota värkkäämään. Ehkäpä sunnuntaina.. Sunnuntai, Sotshi ja vapaa. Ei huano, vai mitä?


6 kommenttia:

 
Blogger Template By Designer Blogs