Pages

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Jämäsukat

Mun kaapeissa on melko paljon sukkalankojen jämiä. Osa on kamalia pätkävärjättyjä, osa ihan kivoja ja osa mahtavia. Lankavarastot eivät laihdu rahkan syömisellä, joten on ryhdyttävä sanoista tekoihin.Malli: Oma perussukka 60 silmukalla
Puikot: 2,25mm
Lanka:  Regia 4-ply harmaa ja Drops Fabel punaoranssi yht. 62g


Lankana Dropsin Fabelia neljän kerroksen raidoilla. Muutamaan kohtaan sattui raitalangassa tuo musta kohta, jonka seurauksena syntyi muutama tuollainen paksuhko raita, mutta who cares... Mitä mainioin reissuneulomus, kun ei ollut ohjetta seurattavana.
Pitäisiköhän sitä ottaa tavaksi neuloa yhdet tällaiset aina muiden projektien välissä. Ehkäpä.
Valmistuisi sukkiakin ja nuo ei-niin-kivat-langat loppuisivat joskus.  


Ajattelin kyllä ensin neuloakin toiset sukat, mutta tulikin sitten muita suunnitelmia. Lankakauppa Kerään saapui Cascadea ja minä tietenkin "vahingossa" ostin neuletakkiin langat... Osoittautui jälkikäteen oivalliseksi ajatukseksi, koska malli on mitä ihanin ja jäätävä flunssa saapui viikonloppuna kylään. Lämpimän villan neulomista peiton alla. Ja niistämistä.


Melko ihana pintaneule..

Näihin kuviin ja tunnelmiin...

4 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää neuletakin pinta. Ja raitasukat on parhaita kuluttamaan jämiä. :)

    VastaaPoista
  2. Kivat jämäsukat ja neuletakkikin näyttää mielenkiintoiselta! Se Kerä on vaarallinen paikka, kun siellä sattuu aina noita "vahinkoja". :D

    VastaaPoista
  3. Mites niitä "pitäisi vaan neuloa pois" -lankoja aina jostain siunaantuukin... ;) Mutta noistakin tuli kyllä mitä mainoimmat jämikset. :)

    VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs