Pages

perjantai 29. elokuuta 2014

Asiapipo...

Pidän pipoista. Juurikin sellaisista löysemmän puoleisista, pehmeästä langasta neulotuista pipoista, joiden alle saa tungettua isomman tai pienemmän hiusmallin ilman, että lopputuloksena on litistyneet hiukset ja joustinneuleen aiheuttamat painaumat otsalla...Malli: Oma
Lanka: Eden Cottage Yarns Bowland DK 90g
Puikot: 3,5 mm ja 4 mm


Olen ostanut vyyhdin tätä Eden Cottage Yarnsin lankaa joskus talvella Kerästä juurikin pipoa varten, mutta en löytänyt mitään sopivaa mallia. Mallia, jossa ei oikeasti ole  mitään ihmellisyyksiä, mutta kuitenkin joku juttu. 

Lopputuloksena syntyi peruspipo ainaoikeinreunuksella ja helmineuleella. Luulenpa pitäväni tätä tulevana talvena melko paljon, koska pari talvea päässä on ollut oikeastaan vain Rikke, joka on kyllä nyt tullut tiensä päähän. Saatanpa jopa tehdä tällaisen lahjaksikin. Eli kai tätä voisi sitten sanoa onnistuneeksi kokeiluksi...

Bowland DK lanka tuoksui ihanasti lampaalta, olematta kuitenkaan sellainen karhean rouhea. Herkkäihoisena en voi pitää päässäni mitään karheita yksilöitä saamatta massiivisesta ihottumaa otsaan ja päänahkaan. Eipä tätä nyt tietenkään vielä ole voinut testikäyttää pidempiä aikoja, mutta luulisin, että sovimme yhteen...

Viikonlopusta tuli yllätysvapaa töistä. Ihanaa! Maanantaina aukeaa uusi ravintola ja valtavasti uusia tuulia sekä haasteitakin. Viikonlopun taidankin käyttää ihan vaan rentoutuen... Sukkakudin, The Wire, sieniretki. Kuullostaisi mukavalta. Eikö? 

Viikonloppuja ihmiset! 

8 kommenttia:

 1. Onnistunut kokeilu todellakin! Ihan superkiva pipo!

  VastaaPoista
 2. Minäkin pidän pipoista, mutta täydellisen etsintä ja neulontayrityksen jatkuvat edelleen. Vielä en ole onnistunut sellaisen mukavan, löysän ja aina hyvältä näyttävän pipon aikaansaamisessa. Täytynee kokeilla tällä idealla, sillä hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä todellakin toivon, että tämä olisi käytössä tosi kiva... Niitä ei-niin-kivoja on jo ihan riittävästi kaapeissa! :-)

   Poista
 3. Oikein somapipo! Rikke on munkin luotto pipo! Mutta viime talvena se sai kilpailijan Norriesta!

  VastaaPoista
 4. Onpa makee pipo!! Tykkään mallista. Olisikko kavennus ohjetta mahdollista saada lainaan? :) . Sienimetsä ja vapaa viikonloppu kuulostaa hyvältä.!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, herkkutatteja ja rouskuja tuli... :-) Kavennusohje on helppo, jaa silmukat tasan osiin esim. 112 silmukkaa yht. 14 * 8. Eli neulo 12 o ja sitten kaksi o yhteen, toista koko kerros. Neulo yksi kerros oikein. Neulo kavennuskerros, eli neulo 11 o ja taas kaksi o yhteen jne.
   Auttoiko? :-)

   Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs