Pages

torstai 7. toukokuuta 2015

Kesä odotellessa...

Sain Kerän Jonnalta blogiyhteistyönä BC Garnin uutuutta Coloria neljä vyyhtiä. Ohjetta ei tarvinnut pitkään arpoa, näistä piti ehdottomasti neuloa Lena Tee. Sanoisin , että neulokaapa ihmeessä tekin tämä...

Kuvat: Jonna Hietala


 Malli: Lena Tee
Lanka: BC Garn Colori 137 g
Puikot: 2,75mm ja 3,25 mm


Tämä siis todellakin painaa vain 137 grammaa ja lanka on aivan upea yhdistelmä villaa, silkkiä ja pellavaa. Tweed saa pintaan ihanaa struktuuria ja lopputulokseen on vaikea olla tyytymätön. 


Vahvasti tuntuu siltä, että tämä toimii niin farkkushortsien kuin maksimekonkin kanssa. Pinta on myös sen verran tiivis, että voi kesähelteellä pitää ihan pelkästäänkin. Näitä voisi kyllä olla ainakin allekirjoittaneen kaapissa useampikin. 
Käykääpä Kerässä vähän tutustumassa malliin ja lankaan - tämä neuloutuu niin nopeasti, että helteet eivät pääse yllättämään...
7 kommenttia:

 1. Kävikö toi lanka malliin ihan siltään vai pitikö kuinka paljon laskeskella uusiksi? Näyttää kyllä ihan hurjan hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanka kävi ihan ilman laskeskeluja... Riippuu vähän ehkä siitä haluaako löysemmän vai tällaisen melko istuvan. Aloitin kyllä ensin kokoa isompana, mutta päädyin purkamaan.

   Poista
 2. Ihana nähdä Lena Tee livenä, ja kuulla että malli tuntuu kivalta päällä! Nimittäin näyttää tosi hyvältä. Mä olen Lena T:tä(kin) aloittanut, tosin tumman petroolista Sparrowista. Todella kauniisti toimii malli myös BC Garn Colorin kanssa, ihana paita!

  VastaaPoista
 3. Kaunis! Kävin eilen ihan livenäkin hypistelemässä... ja niin hypisteli moni muukin! :)

  VastaaPoista
 4. Ai kun ihana!! Siis taitaa olla pakko neulaista kanssa yksi Lena. Sen verran olen sitä jo sillä silmällä katsellut. :D

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs