Pages

lauantai 9. huhtikuuta 2016

Lila light

Blogin kirjoittaja on ollut lievästi sanottuna kiireinen. Ja priorisoinut ajankäyttönsä neulomiseen niistä kirjoittamisen sijaan. Saattaa ryhdistäytyä, tai sitten ei.

Olen saattanut muutaman kerran blogin pitämisen aikana kertoa teille suuresta viehtymyksestäni harmaaseen sekä Carrie Bostick Hogen suunnittelemiin neuleisiin. Joten ei varmaan tarvitse enempää kertoa.

Malli: Lila Light
Lanka: Walk Collection Linea 228 g
Puikot: 3,5 mm

Siitä se ajatus sitten lähti, että valmistuin joulukuussa ja ihana Jonna antoi lahjaksi kaksi vyyhtiä uutukaista, Walk Collectionin Lineaa. Jos lanka on 50 % alpakkaa, 25% pellavaa ja 25% silkkiä, niin lopputuloksen voi vain jokainen lankojen kanssa tekemisissä ollut arvata. Ihana. Talvilomalla kotikotona käydessäni äitinikin ihastui neuleeseen. 


Suomen kesähän on tunnetusti säätiloiltaan hivenen epävakaa. Illalla auringon laskiessa on syytä pitää kevyttoppatakkia lähellä. Tai ainakin villaa. Toisaalta mielessä siintää jo ajatus, että tämän voi vetää rannalta lähtiessä päälleen. Sitä odotellessa voin sonnustautua nahkatakkiin ja kuvitella, että on edes kevät. Joka tapauksessa olen melko varma, että olemme kesällä melko erottamaton pari. Reilut 200 grammaa neuletta tunkee hätätilassa melko pieneenkin käsilaukkuun. Just in case of emergency.


Vahva suositus langalle, neulon tästä vielä huivin. Heti kun saan vuorokauteen lisää tunteja.
Neulominenhan kannattaa aina.

2 kommenttia:

  1. Ooh, tota lankaa oon halunnut päästä kokeilemaan ja tää ei nyt ainakaan pienennä halua... Kaunista!

    VastaaPoista
  2. Omasta Isager-villaisesta Lila Lightistani pidän niin paljon, että tuo ei voi kyllä olla mitään muuta kuin tolkuttoman ihana lanka-ohjeyhdistelmä! Ja sama täällä, tuo lanka houkuttaa :)

    VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs