Pages

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Makeaa karkkia...

Tämä jo aiemmin esitelty neuletakki valmistui. Ihanaa! Lisäkerä kirsikanpunaista lankaa saapui eilen ja tarvitsin siitä huimat 6 grammaa... Vaikka puikoilla onkin jo ihanuuden Väinämöisestä, päätin kuitenkin sitkeänä sissinä tehdä neuletakin heti loppuun. Hyvä minä! Kainaloaukkoja sataan eri kertaan kursiessani, muistin miksi neulon yleensä ylhäältä alas... Sain mä ne kursittua, mutta kyllä oikeasti meinasi hermo mennä. Siirryin jo parvekkeellekin neulani kanssa, että ainakin saan riittävästi happea!
Malli: Dropsilta
Lanka: Drops Baby Merino 212g
Puikot: 3 mm

Mielestäni lopputulos on varsin onnistunut, kierrätysmetallinapit sopivat mielestäni näihin krumeluuriväreihin hienosti. Napinlävet oli ohjeessa kohdistettu noin. Mietin ensin nappilistan purkuakin, mutta sitten päätin, että on oikeastaan ihan hyvä, ettei kahdella ylimmällä napilla ole isoa eroa. Useimmiten se ihan ylin kuitenkin pidetään auki. Eikös olekin mallikas selitys sille, etten oikeasti enää jaksanut alkaa purkamaan ja asettelemaan napinläpiä paremmin... Hih. Tästä on kuitenkin tarkoitus tulla ihan käyttövillatakki arkeen, joten enpä mä nyt usko, että nuo osoittautuu käytössä major problemiksi. 

 
Järvellekin on ehditty ja saaliiksi saatu kuhaa... Nam.


Ravelrystä ostetut Wollmeiset saapuivat jo maanantaina. Ihanan punaiset värit. Ne saavat nyt odottaa... Mutta luultavasti niistä valmistuu joulupukin konttiin jossain vaiheessa jotain ihanaa.... Nyt sukkia tikuttamaan, koska mulla on jo suunnitelmissa uusi projekti. Tai useampikin. Polvi on tänään magneettikuvattu ja täällä on ihana helle. Pitäisi pakata ja pestä pyykkiä, mutta mieluummin taidan lähteä uimaan... Huomenna lähdetään Tallinnaan - minä, äitini ja Poika. Suunnitelmissa on siis ainakin Karnaluks, Wool and Woollen, Abakhan. Ja hurjan paljon vaateshoppailua, kasvohoito ja hyvää ruokaa sekä juomaa. Ihanat kolme päivää siis edessä...

3 kommenttia:

 1. Kaunis tuli tuosta neuletakista ja ihania lankoja olet kotiuttanut =)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis villatakki pienelle tytölle!

  VastaaPoista
 3. Iikku: Kiitos! Nyt tosin on himmattava tuota lankojen kotiuttamista... o O.

  Sari: Kiitos! Pienille tytöille neuleet valmistuu ihanan pikaisesti ja väreiksi voi valita niin paljon värikkäämpiä mitä itselle... :-)

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs