Pages

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Tiskirättejä virkaten...

Työkaveri tilasi virkatun tiskirätin. Olenhan mä niitä nähnyt useammassakin blogissa, mutta jostain syystä ei sellainen ole omalle koukulle vielä eksynyt. Nytpä on sekin asia korjattu! Langaksi valikoitui Blend Bamboo, siitä nuo ihmiset näemmä eniten ovat rättejä virkanneet. Olen joskus kutonut langasta mustikkapipon, mutta enpäs muistanutkaan miten ihanan tuntuinen se on. Suunnitelmissa siintää jo pesukinnas, olisi muuten varsin ihana kesätuliainen! 


Näitä valmistuikin näppärästi televisiota katsellen yksi illassa. Ilman mitään hillitöntä koukun kanssa heilumista. Tuo lime/pistaasinvihreä taitaa mennä veljen vaimolle tuliaisiksi, muuten valitsin sellaiset neutraalit värit, että sopii lähes kotiin kuin kotiin.Olen saanut joskus lahjaksi neulotun tiskirätin. Siis joskus silloin, kun tämä innostus alkoi. Kyseinen yksilö alkoi haista kuin ... ja oli muutenkin käytössä huono. Yritinkin näistä nyt tehdä ilmavia, mutta kuitenkin sellaisia, että näillä jotain saisi kuivattuakin. Tuotekehittelyä siis...
Lanka: Hjertegarn Blend Bamboo
Koukku: 3 mm
Malli: ihan omasta päästä

Aiemmin talvella loukkaamani polvi kipeytyi viime viikolla aivan kauheaksi sen lisäksi, ettei suoristu. Tänään kävin lääkärillä ja nyt on viikko levättävä. Lääkärin mukaan on sitten oikeasti oltava rasittamatta polvea. Hmm, epäiliköhän se, etten ole ihan haka noudattamaan ohjeita. Nyt on kyllä myönnettävä, ettei oikeasti ole käynyt edes mielessä mikään pikku kävely! 

Viikonloppuna olimme Merikarvialla. Oli aivan mahtavaa nauttia hienosta säästä, hyvästä seurasta ja ruuasta, vaikka kinttu särkikin ja tarvitsin apua veneeseen noustessa ja erityisesti poislähtiessä. Onneksi mies jaksoi auttaa... Automatkalla oli käsityö, mutta saareen se ei päässyt mukaan. Vietin siis taukoa kaikesta normaaliarkeen kuuluvasta! Nyt on mieli levännyt, joten annetaan nyt polven levätä. Puikoilla on yhä se Dream Stripes- huivi... Saattaapa olla, että valmistuu tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Blogger Template By Designer Blogs