Pages

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Vihreää vitamiinia...Malli: Vitamin D by Heidi Kirrmaier
Lanka: DROPS Baby Alpaca Silk 
Puikot: 3 mm ja 3½ mm
Tämä on nyt valmis! Ja ihana. Onneksi tuli oltua sitkeä sissi ja tehtyä tuo hiha uusiksi. Tuntuu mukavalta päällä ja olen ihan varma, että tästä tulee sellainen luottoneuletakki mun vaatekaappiin. Menee mallinsa puolesta kaikkien asukokonaisuuksien kanssa, mekoista farkkuihin.
Jos onnistuu saamaan Pojan kuvaamaan, on kuvauslaatu juuri sellaista teinien kärsivällistä laatua... Hyvä, että edes ehdin parvekkeelle ennen kuvaajan poistumista! No, naama ei olisi parantunut, vaikka kuvaajana olisi ollut Anton Corbijn, mutta ainakin olisi kuvakulmassa pääosassa ehkä joku muu kuin turvakengät... (Tai muu epämääräinen sekasotku) Toisaalta aika kivasti tuo takki sointuu takana olevaan kuusimetsään...
Kuten muissakin neuleissa, mulla jäi taas ruttokaupalla lankaa. Ja koska Baby Alpaca Silkiä löytyi (oho!) kaapista kermanvärisenäkin, hyppäsi puikoille huiviprojekti. Siitä enemmän myöhemmin. Ajattelin myöskin piipahtaa Lankamaailmaan hakemaan tiskirättilankaa. Viikonloppuna ohjelmassa autossa istumista, joten siinä valmistuisi rättejä mainiosti, kun niitä on jo useampi tilauksessa ja olisihan niitä mukava saada muutama omaankin kaappiin, että voisi tarvittaessa napata sieltä tuliaispakettiin!

3 kommenttia:

 1. No ihanahan siitä tuli =) Tämä on kesän suosituin takki =)

  VastaaPoista
 2. Ihana :) Mulla tekis mieli tehdä tuollainen kans...

  Vinkki kuvaukseen: kamera jalustimelle ja itselaukaisin käyttöön! Vielä parempi, jos omistaa sellaisen etälaukaisimen, jolla kuvan saa juuri oikealla hetkellä... Itse en tykkää olla kuvattavana enkä siksi viitsi muita vaivata kuvauksia varten, joten tuo on ollut ihan toimiva ratkaisu :) Saa kuvatkin juuri sillä hetkellä kun haluaa, vaikka olisi yksin kotona.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Heli vinkistä... Pitäisi varmaan panostaa hieman noihin kuvaustarvikkeisiin. :-)

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs