Pages

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Ensi kosketus Wollmeiseen..

Ja ihanaahan tuo on. Melkolailla erilainen tuntuma, mitä sukkalangoissa yleensä. Ihastuin siis! Malli Botanical Knits-kirjasta, mielestäni malli ja lanka natsaavat yhteen aika mainiosti. Oi, kunpa olisi aikaa neuloa kaikki kirjan ohjeet...


Malli: Ivy Trellis Socks by Alana Dakos
Lanka: Wollmeise Sockenwolle 80/20 Twin, Merlot 110g
Puikot: 2,25mm

Ohje on kyllä napakka malliltaan, tai lähinnä tuo sukan varsiosa. Istuvat kylläkin tosi hyvin, eikä varmasti ole pelkoa, että varsi alkaisi lörpöttämään. Tällä hetkellä mietiskelen kuumeisesti, olisivatko nämä joululahja eräälle huiman tärkeälle ihmiselle vai pidänkö sukat itse... 



Ne viime postauksessa mainitut Wollmeisen huivilangat ovat saapuneet tänään postiimme... O o. Kävin kyllä töistä pyöräillessäni postittamassa työ- ja tutkintotodistukseni kouluun, mutta tietenkin kotosalla odotti jälkikasvu kysymyksellään: "Mitä Sä oot tilannut Saksasta?" Langat saavat nyt odottaa huomiseen saakka... Olen kahden työpäivän jälkeen aivan totaalisen uupunut ( todellakin, en jaksa pyöräillä edes lankoja hakemaan 20m/s- tuulessa ), kaipaan neulomisnojatuolini syliin ja ehkä hieman suklaatakin voisin jaksaa syödä. Huomenna on vapaapäivä ja voin mennä virkeänä hakemaan langat kotiin! Hyvä puoli on myöskin se, että näin tehden Rikke ehtii valmistua alta pois. 



En ole edes lyönyt lukkoon vielä huiviohjetta. Hmph. Pitää sekin vielä selata tuhansista ehdokkaista läpi... Ei noin arvokasta lankaa voi alkaa tunaamaan johonkin ihan-kiva-malliin. Sehän olisi kuin helmiä sioille. Ulkona riehuvan syysmyrsky-tyyppisen sääilmiön vuoksi on mitä parhain idea kiehauttaa kuppi teetä ja siirtyä pohtimaan sitä huiviohjetta...

8 kommenttia:

  1. Kauniit sukat. Mukavan näköinen kuvio. Syysmyrsky vaivaa täälläkin Itä-Suomessa. Kovin on kylmää. Minulla olisi vielä n. 2,5 vkoa lomaa. Ärsyttää jo nyt töihin meno!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Paras hetki on se, kun loma on kokonaan edessä. Tuntuu, että ensimmäisestä lomapäivästä lähtien aina välillä mieleen hiipii se ajatus töihin paluusta... :-)

      Poista
  2. Hei, pitipä tulla piipahtamaan vastavierailulle! Blogistasi löytyy hurjan paljon kauniita neuleita, esimerkiksi nämä viimeisimmät sukat. Ihanat!
    Tuo Wollmeise on kyllä aika erikoista villalankaa ja jakaa mielipiteitä. Minä en oikein osaa päättää tykkäänkö vai en. Värit on kyllä mahtavia ja neulepinnasta tulee kaunista, mutta tuntuu ihan puuvillalta, eikä siinä oikein ole mitään järkeä... Huivilankoja en ole testannut, joten muistathan kertoa omat fiiliksesi langasta, kunhan löydät juuri oikean sen mallin ja työ pääsee alulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa vierailulle vastedeskin!
      Tuo puuvillainen tuntu on kyllä totta, vaikka tuntuu ajatuksenakin hassulta - saas nähdä miltä sukka tuntuu käytössä. Ja onhan se niinkin, että luxuslankoista vähän kuuluu tykätä. Kai.
      Malli löydetty ja langat keritty. Toivottavasti pian kerron fiiliksiä langasta! :-)

      Poista
  3. Kauniit sukat. Mulla oottaa hyllyssä kanssa yksi wollmeise vyyhti sukiksi pääsyä...oikea malli ei oo vielä löytynyt =) Mä kyllä tykkään tuosta puuvillamaisesta tuntumastakin ja ne värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä lanka kyllä kuuluu niihin, että odottaa sopivaa ohjetta mieluummin kuin tekee neuloo vain jonkun. Näitä ei oikeasti tarttisi edes kostuttaa, kun neulepinnasta tulee ihanan tasaista.

      Poista
  4. Ihanat sukat! Eiköhän niitä kannata tehdä muutamat: itselle ja lahjaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Juu todellakin pitää tehdä. Itse asiassa näihin olisi jo kaapissa kurpitsanväristä Väinämöistä. :-)

      Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs