Pages

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Pitsineuletta...

Pitsineuletakki on valmis. Huh! Hieno tuli, mutta pieniä sovelluksia tein. Taas. Ja olihan siinä kaavion seuraamista taas kerrakseen, mutta oli kyllä sen arvoista. 

Klassinen poseerauskuva - huomaa sormenjälkitunnistus peilissä...

Debbie Blissin Eco Baby on varsin pehmoinen lanka. Mukavaa neuloa ja varmasti miellyttävä päälläkin. Ostin lankaa 8 kerää Stockan alennusmyynnistä -50%-alennuksella ja 10 grammaa jäi jäljelle! Eli melko hyvin sovellettu... 


Kuvaaja ehti omalta koneeltaan nanosekunniksi kuvaamaan äitiä...



Alkuperäisohjeessa oli pidemmät hihat eikä resoria, mutta hihoista oli tulossa hieman liian löysät, jos olisin noudattanut ohjetta. Tai siis noudatin ja neuloin yhden hihan ihan vaan todetakseni, että: "Juu, liian löysä..." 
Kavensin hieman enemmän kuin ohjeessa pyydettiin ja neuloin resorin. Istuvuus parani ja kaikki (=minä) ovat tyytyväisiä. Ohjeen neule oli neulottu bambu-jakki-sekoituslangasta, joten meikäläisen puuvillavalinta käyttäytyy tietty hieman eri tavoin. Halusin neuleesta hieman löysähkön, mutta kuitenkin istuvan kesäneuleen, jota aion käyttää niin sortsien kuin hameenkin kanssa. Uskon onnistuneeni!


Malli: Lace Cardigan
Lanka: Debbie Bliss Eco Baby 390g
Puikot: 2,75 mm ja 3,25mm 


Säärystin on jo puikoilla. Nyt kaipaan melko aivotonta tikuttamista, ja nopeaa valmistumista. Ei ohjeenlukua eikä silmukkamerkin siirtelyä! Just knitting.
Blogeissa näkyy ihania syksyisiä malleja ja Ravelryssakin ihania uusia ohjeita. Kouluni alkaa ensi viikolla ja veikkaan, että meikäläinen ei nyt aloita mitään massiivisia neuleprojekteja vähään aikaan... Ehkä. Jotain pientä, minkä voi säilöä kassiinsa taukoja ja bussimatkoja varten... Työmatkat aion kyllä jatkossakin pyöräillä, kunnes pakkaset saapuvat -saan kaiken aina menemään ihan fanaattiseksi... Kai mä sotkotan pyörälläni talvenkin naama hyhmässä metristen kinosten keskellä. Paljon mahdollista.


Postia Saksasta - Hups..
Näistä voisi tehdä jokuset ihanat sukat. Ihan vaikka vaan itselleni. Omassa kaapissa kaikenmoisia kauhtuneita ja nyppyisiä sukkia, vaikka aika monet tulee vuodessa neulottua. Kai sitä voisi edes yhdet jättää omaankin kaappiin! 
Perjantaina on mun viikon ainokainen vapaapäivä. Kauhean paljon pakollista ohjelmaa kasautunut sille, mutta vakaa aikomus olisi ehtiä olla mun neulomisnojatuolissa uuden neulomuksen kanssa ainakin pari tuntia, ihan hissukseen.

14 kommenttia:

  1. Kylläpä neuletakista tuli kaunis, värikin on ihana! Tuolle neuletakille on takuulla käyttöä monenlaisissa asukokonaisuuksissa, niin arkisissa kuin juhlavammissakin.
    Ja Wollmeise-huuma näyttää jatkuvan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä yllätyin väristä - pelkäsin olevan persikkainen, mutta onneksi tuollainen roosa. Kärsin pahasta persikanvärikammosta...
      Wollmeise-huuma ei näytä laantumisen merkkejä, tilanne onneksi melko stabiili. Muuten tässä joutuukin alkaa etsimään jotain kakkostyöpaikkaa kattaakseen lankakulut. *Tirsk*

      Poista
  2. Kauniin mallinen ja värinen!!

    VastaaPoista
  3. Kaunis neuletakki! Ja saksalaiset näyttää houkuttelevilta. Jos oma sukkatilanne on heikko, niin noista on ehdottomasti neulottava itselle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen kehittänyt vahvan riippuvuuden saksalaisiin... Noista on todellakin tultava edes yhdet sukat omaankin kaappiin. :-)

      Poista
  4. Oijoi, kyllon hiano takki! Wollmeiset on kauniita myös, niinkuin tavallista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, tää onnistui kyl mainiosti! Mä yritän saada näistä edes yhdet omaan sukkalaatikkoon - sun sukkalaatikosta voin vaan haaveilla... ;-)

      Poista
    2. ..eikä sekään ollut mun sukkalaatikko. Mähän tepastelisin päätyökseni villasukilla, jos niin kauniita olis omat nurkat täynnä. :)

      Poista
  5. Nätti takki =) Ja aikas ihanaa postia on tullut, tulispa meillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Mä olen jotenkin niin ihastunut noihin lankoihin... Ei tosin ole varmaan jäänyt keneltäkään huomaamatta.

      Poista
  6. Kaunis kesäneule! Ja aijai mitä herkkuvyyhtejä postista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Herkkuvyyhtejä tosiaankin, nyt täytyy pysyä herkkukaupoista kotvasen aikaa poissa... :-)

      Poista
  7. Kylläpä tuli kiva takki. :) Lankavyyhtien kohdalla pistin silmät kiinni... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tästä tuli sellainen monikäyttöinen kesäneule. Nyt pitäisi löytää joku superihana sukkaohje tai huivi tai... ;-)

      Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs