Pages

perjantai 17. toukokuuta 2013

Ihanaa keltaista...

Tilasin ennen lomareissuani niitä halpoja lankoja, jos muistatte... Saapuivatkin ihanasti maanantaina, joten lomaltapaluutyöpäivä meni sukkelasti, kun odotteli pääsevänsä lähikauppaan pakettia noutamaan. Tilasin Dropsin Alaskan ihan toiseen neuleeseen, mutta Botanical Knitsin ostettuani päätinkin muuttaa suunnitelmia. Yllätys!


Mulla on vaan yksi pikku ongelma. Alkuperäiseen ohjeeseen ostettu lankamäärä ei todennäköisesti tule riittämään tähän. Höh. Ratkaisen asian kutomalla nappilistat ja kaula-aukon ennen hihoja. Sitten kudon sen mittaiset hihat, mihin lanka riittää. Nerokasta! Tietty olisi kiva saada lanka riittämään jotenkin järkevästi kuvion suhteen. Tai jos olisi rohkea niin tilaisi lisää lankaa... Tosin silloin saattaa tulla tulee tilattua muutakin. Halvemmaksi tulee lyhyemmät hihat. 

Mun lomareissu aiheutti supervaihteen käsitöiden suhteen - ummetus parani. Viikon tauko teki hyvää. Olen ostellut Ravelrystä ohjeita jo useampaan neuleprojektiin. Lomalla on mentävä Karnaluksiin hankkimaan ainakin matkalaukullinen lankoja. Syksyllä syntyy sukuun vauvakin. Vauvalle pitää ehdottomasti kutoa nuttu. Tai pari. 

Töissä on tällä hetkellä aika hektistä, joten on oikeasti ihanaa mennä töiden jälkeen omaan nojatuoliin ja alkaa tikuttamaan. Mieli lepää ja stressi lievittyy. 1½ viikon päästä on AMK:n pääsykokeet. Jännittää nekin. Elämme jännittäviä aikoja indeed!

Kesäistä viikonloppua toivottaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Blogger Template By Designer Blogs