Pages

tiistai 17. joulukuuta 2013

Jouluiset sukat

Nämä jouluiset sukat syntyivät ajatuksesta päästä Wollmeisen loppukerästä eroon. Mikäs sen toimivampi kombo kuin harmaa ja tumma punainen? Perusraitasukka miellyttää aina, ainakin minua. Lahjan saaja tosin käyttää sukkia aina kotona ollessaan, joten enpä usko, että heittäisi rumiakaan kaapin perälle...

Pidän muuten Regian sukkalangan tuntumasta huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi Fabelista. Käyttökokemusta ei vielä ole, mutta toivottavasti on myös kestävää. Sitä en tosin itse pääse kotvaseen testailemaan, kun nämä neulomukset päätyvät useimmiten jonkun pakettiin. 

Perussukka 60 s
Lanka: Regia 4ply 40 g ja Wollmeise Twin
Puikot: 2,5 mm


Nyt on sitten joululahjomukset neulottu ja ostettu. Ihanaa! Seuraavaksi pitääkin sitten tehdä ostoslistaa ruokakauppaa varten ja miettiä joku tosi friikki ajankohta käydä ne ostokset suorittamassa, jotta välttyisi siltä kauhealta maihinnousulta, joka kauppoihin syntyy näin joulun alla. 


Testaan muuten tässä ihan eka kertaa blogin päivittämistä iPadillä. Se on koko perheen (eli minun ja Pojan) yhteinen lahja, joka otettiin jo käyttöön koska emme me voineet odottaa. :-) Hyvinhän tämä pelittää,vaikka tuohon kuvien lisäämiseen on tosin oltava joku näppärämpi keino kuin tuo Google+, vai onko..?

Olen mä jo vähän koristellutkin... Vielä pitäisi vähän siivotakin. Kai. Ensin taidan kyllä lähteä piipahtamaan Ikeassa. Ihan vaan inspiraatiota hakemassa... 

Stressitöntä joulunalusviikkoa toivottaen! 9 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! Kyllä noilla kelpaa sipsutella jouluun <3

  VastaaPoista
 2. Kauniit, rauhalliset sukat. Eivät rumat, joten ainakaan siksi eivät varmasti päädy kaappiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miten sitä tuleekin niin kriittiseksi omista käsitöistään, että aina mieleen hiipii ajatus, että mitä jos se ei tykkääkään... :-)

   Poista
 3. Kivat joulusukat. :) Katselin aamulla ruokakaappeja sillä silmällä: ei sinne oikeasti tarvitse paljoa lisätä, ja kokonaisuus käy joulun ruuista! :D Parasta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Mä olen viime vuosien aikana lopettanut kaikenmoisen sekoilun joulun ympärillä. Jos en ole töissä niin parasta on juurikin se rauha. :-)

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs