Pages

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kuplat. Taas.

Kuplainnostus on varmaan kaikilla muilla mennyt jo ohi, mutta ei mulla. Toisaalta viisaammat saattavat näin kevään korvalla kaivaa myös puuvillalangat esiin, mutta täällä mennään villalla. Yhä edelleen.
Karismat on saatu lankavarastosta huomattavasti vähenemään. Seuraavat parit täytynee tehdä jo useammalla värillä. Mulla on vakaa aikomus saada nuo jämälankapussukat tyhjiksi tai ainakin tyhjemmiksi tämän vuoden aikana. Lankaa en ole ostanut kaappeihin marinoitumaan, mikä on jo melko tervehdyttävän kuuloista. Saatan parantua tai ainakin pystyn elämään lankahimoni kanssa?
Nämä ovat tilauslapaset, joita olen vetkutellut kuten kaikkia tilaustuotteita kuuluukin. Ei kukkokaan käskien laula, ja mun piti kuitenkin tässä välissä neuloa se villatakki Cascadesta. Nyt ei ole kuin yhdet sukat puikoilla, eli tilanne varsin rauhallinen. Olen mä kuitenkin selaillut Ravelryssä jo ihania kesätoppeja...
Vielä olisi kahdeksan työpäivää ennen talvilomaa. Välissä sentään pari päivää pääsiäisvapaita. Ei malttaisi odottaa, että saa lomailla huimat 12 päivää ja pääsee kastamaan varpaat Välimereen. Siihen asti (ja sen jälkeenkin) voin neuloa villaa...


8 kommenttia:

 1. Kivat kuplat! Villalla mennään täälläkin - kesät, talvet! Ei oikein puuvillalangat ja muut kesälangat sytytä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava kuulla, etten ole ainoa, jolle ei kesälangat suuremmin putoa... :-)

   Poista
 2. Komeet kuplat, ja hei mä en ole vielä edes kokoeillut kuplia hehehe, musta noi vaan on niin makeet! Mukavaa lomaa sinne kauas jonnekkin :)

  VastaaPoista
 3. Minä varmaan herään kupliin vuoden, parin kuluttua - kun muut ovat jo ehkä toisella (tai kolmannella) kierroksella. :) Soma tilaustyö! Ja hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiire ei ole hyväksi, mutta suosittelen kuitenkin kokeilemaan kuplia. On niin kiva malli neuloa! :-)

   Poista
 4. Ihanat värit. Juu tilaustöissä pitää aina olla vetkuttelu vaihe. Kuplia mä oon neulonut jo enemmän kun laki sallii =) Ja teen sit taas ensi vuonna vähän lisää! Mullakin on tuo lankavaraston tyhjennyt menossa, mut oon kyllä hankkinut uusiakin lankoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuplat on ihania - aion tehdä näitä vielä monet, tänäkin vuonna... :-)

   Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs