Pages

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Mukavuusalue

Tein itselleni uuden luottoneuletakin. Cascade 220 Heathers eli ihanaa 100% villaa ja malli, joka on oikeasti omiaan tuollaiselle langalle.
Malli: Comfort Zone  
Lanka: Cascade 220 Heathers 565 g 
Puikot: 3½ mm ja 4½ mm


Neuleesta on kehkeytynyt mun kevättakkini, valmiina tämä kun on ollut jo useamman viikon, mutta ihana läppärini on yhtäkkiä päättänyt olla olematta enää yhteydessä iCloudiin, joten allekirjoittanut ei ole saanut aikaiseksi siirtää kuvia piuhan kautta... Kertoo ehkäpä jotain allekirjoittaneen yleisestä aikaansaamistilasta, mutta yhtä lailla jotain nykyisestä laitehelppoudesta... Hommat tuntuu kaatuvan melko helppoihin esteisiin - voisin laittaa tähän jotain kouluun hiihtämisestä, mutta taidan jättää kuitenkin väliin. 
Pintaneule on ihana, eikä tarvinnut neuloa nurjia silmukoita muualla kuin joustimessa. Napit olen hankkinut Karnaluksissa, langat Kerästä. Ja mikä parasta - tällainen valmistuu mukavan nopeasti worsted-vahvuisesta langasta.
Suunnitelmissa siintää jo toinen tällainen. Olisi mun mielestä ihan superkiva tehdä syksyksi tällainen esimerkiksi keltaisena. Tai ruskeana. Tein muuten takin L-kokoisena, koska halusin tästä takkimaisemman. Hihat ovat melko napakat, joten M-koossa olisi varmaan hauikset ilman verta, mutta muuten olisi varmaan M-koko ollut omiaan, jos pitäisin tätä enemmän sisällä kuin ulkona. Olipas taas hankalasti sanottu. Eli vastaa normaaleita kokonumeroita. 

Nyt mun pitää alkaa pakkaamaan, kun iltaseitsemältä pitäisi olla Helsinki-Vantaalla. Matkaneule pitäisi myös aloittaa, kun tällä hetkellä puikoilla oleva huiviprojekti ei pääse mukaan. Kallistun siis villasukkiin. 

Mukavaa vappua lukijat! Ei taida olla villasukat vapun vietossa liikaa, tänäkään vuonna.

16 kommenttia:

 1. Ihana neuletakki! Kaunis harmaa, tuollaisia tarvitaan aina. Mulla on välistä kanssa noita laiteongelmia, kun jo koneen käynnistäminen tuntuu liian vaivalloiselta saati sitten ne kuvien siirrot jne. :D Mutta mukavaa vappua sinullekin ja ne villasukat tosiaan taas jalkaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, harmaa ja lämmin. I like. Laiteongelmat vaativat aina oikeanlaisen vireystilan selätykseen - väsyneenä ja kiireessä ei vaan suju. :-)

   Poista
 2. Oi miten kaunis neuletakki! Tuollaista tarvitsee aina:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin mäkin tuumasin ja ohitin langaostolakkoni. :D

   Poista
 3. Oijoi! Siitä tuli upea! Ja ilman muuta syksyksi keltainen, heathers-värien joukossa on mielettömän hieno sinappinen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, malli on kyllä ihana ja lanka erityisesti. Pitääkin tulla ostoksille... :-)

   Poista
 4. Kyllä on soma takki! Ihanasti pappamallinen! ;) Tuollaisen kyllä niin tarvitsee eri väreissä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja todellakin tarvitsee, mikä ihana tekosyy ostaa lisää lankaa... :D

   Poista
 5. Ihana neuletakki! Väri ja malli passaa hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, harmaa ja tuollainen pappamalli vaan jotenkin kuuluu yhteen.

   Poista
 6. Niin olis minunkin makuuni, ihana on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, suosittelen ehdottomasti luomaan silmukat puikoille. ;-)

   Poista
 7. Onpa tosi kivan näköinen neuletakki! Ei ihme, että suunnittelet jo toisen neulomista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tästä tuli kyllä kiva. Kevättakki jäi kauppaan, kun tällä mennään. :-)

   Poista
 8. Ihanan värinen neuletakki ja toi pinta on kivasti neulottu. Mullakin neulejakku tikuilla, mutta hieman pienempää mallia, nimittäin 100 cm :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 100 cm:t neuletakit ovat ihania neulottavia, valmistuvat niin nopsaan verrattuna 100 cm rinnanympärykseen... :D

   Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs