Pages

tiistai 29. lokakuuta 2013

Jaloille lämmikettä...

Viileät kelit ovat saaneet yhden jos toisenkin toivomaan jaloille lämmikettä... Akuutein pula oli Pojalla, joka tuli yhtenä iltana kommentoimaan neuloessani, että voisi kai hänellekin neuloa sukat, kun omistaa yhdet sopivat. Osui ja upposi. Kaivoin ahdistuneena huonon äidin leimasta, joka väistämättä oli hiipimässä otsaani, kaappien kätköistä Fabelia ja aloin tikuttamaan.... Kunnes sukka oli sopiva 45 koon jalkaan. 

Raitaa oli jo pakko laittaa ihan siitäkin syystä, että tasainen harmaa olisi puuduttanut minut uuvuksiin ja toisaalta yritän hukuttaa noita pätkävärjättyjä lankoja jonnekin. Basic ribbed socks
Lanka: Fabel 88g
Puikot: 2½ mm


Työkaveri tilasi pehmeät nilkkamalliset sukat äidilleen. Päätin neuloa ne Karismasta, koska ei vaadita juurikaan kulutuskestävyyttä, kun yösukiksi tulevat. Sukkamalli Dropsilta, mutta muokattuna mm. tekemällä ranskalainen kantapää sekä erilainen kärkikavennus. Tällaiset mä voisin tehdä itsellenikin yösukiksi. Näitä en viitsinyt omiin koipiin alkaa sovittelemaan, kun toiveissa oli kuitenkin koko 38.Lyhyet palmikkosukat
Lanka: Karisma 52 g
Puikot: 4 mm


Tässä alemmassa kuvassa on joku mystinen ongelma. Tai paranormaali ilmiö. Otettuani kuvan vaakasuunnassa kameralla sekä käänneltyäni sitä joku ziljoona kertaa eri kuvankäsittelyohjelmilla, se vain olla möllöttää pystyasennossa. Se ei luultavasti halua olla muussa asennossa ja se suotakoon sitten.
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille sekä kohta alkavaa marraskuuta myöskin!

5 kommenttia:

 1. Ihan huono omatunto tulee, kun näkee muiden neulomia sukkia:) Pitäisi itsekin aloitella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan turha tuntea huonoa omaatuntoa, tää oman perheen sukittaminen taisi jäädäkin jo tähän... :-) En mä jaksa tuollaisia kauhean isoja sukkia enempää neuloa.

   Poista
 2. Ihania sukkia. Nilkkasukat on kätevät myös niille vanhoille esim. mun anopille jotka ei kestä mitään kiristyksen tunnetta nilkassa!!

  VastaaPoista
 3. Hienoja jalanlämmittimiä. Ja high-five nelivitosten neulomisesta! :D

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs