Pages

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Unelmia huivina...

Tämä malli on pitkään houkutellut Ravelryssä. En ole oikein aiemmin innostunut huivin neulomisesta. Tämä raitoineen on kuitenkin jotain ihan muuta kuin pelkkää pitsiä. Mielestäni tämä vihreän ja kerman yhdistelmä on nätti. Sopivat yhteen, mutta sopivat myös muihin vaatteisiin. Ja tämä puskista tullut ihastus vihreään on jotain perin merkillistä. Olenkohan jotenkin ihmisenä muuttunut, kun on vuosien tauon jälkeen löytänyt värit, siis muutkin kuin musta, valkoinen ja beige... 


Malli: Dream stripes
Lanka: Drops Baby Alpaca Silk
Puikot: 3 ½mm
Ja koska olen yhä edelleen jumissa polveni kanssa täällä kolmannessa kerroksessa, täytyi kuvaus suorittaa meidän parvekkeella... Taas. Luulette varmaan jo, etten koskaan postu täältä asunnosta. 


Jaksan loputtomasti hehkuttaa tuota Baby Alpaca Silkin pehmeyttä. Minua kutisee langat hirveän helposti. Lopputuloksena on usein villan kanssa kosketuksissa ollut kohta kirkuvanpunaisena ja kutisevana. Tämä lanka ei kutise, onneksi. Olen nimittäin kutonut paljon kaikkea epäsopivista langoista, joita olen sitten jaellut ystäville... Kämmenissä parkkiintuneempi iho, joten kaupassa hypistellessä ei kutise. Eikä sitä oikein voi/kehtaa laittaa kerää paidan alle ihan vaan testimielessä.... Saattaa saada hieman kummeksuvia katseita osakseen. 
Seuraavaksi olisi mielessä tiskirätti, pipo tai neuletakki. Still lightin langat ja ohje olisivat jo kaapissa, mutta se ei nyt iske. Neuletakin ohje ja langat ostettu, mutta rampauden takia en pääse tulostamaan ohjetta minnekään. Eli luultavasti puikoille eksyy raidallinen pipo tällä samaisella väriyhdistelmällä... Varastoon jäi vielä yksi kerä vihreää ja kaksi kermaa. On niin pipojen sesonkiaikakin!

3 kommenttia:

 1. Tosi nätti! Hyvän väriyhdistelmän olet valikoinut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä minustakin vielä kehkeytyy huivien kutoja... :-)

   Poista
 2. Just aloitin tämän kamelinruskeasta ja petroolin sinisestä. Pari kertaa on pitänyt purkaa, kun luen ruotsin ja englanninkielistä ohjetta vuorotellen. Englanninkielinen oli sitten parempi.

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs