Pages

torstai 20. kesäkuuta 2013

Yhtä ja toista...

Mikä ottaa aina yhtä paljon päähän... Langan loppuminen joku neljä senttiä ennen valmista mittaa... Näin kävi eilen minulle. Lankana kirsikanpunainen Baby Merino ja kaksi senttiä ennen pääntien kavennuksia. Voi sanonko mikä! Pelastus löytyi Liljan Lankakaupasta, toimittavat yhden kerän kirjemaksulla. Ihanaa! Kyseistä väriä ei ollutkaan ihan joka kauppiaalla. Enkä ensi viikolla tapahtuvan Viron reissun vuoksi viitsinyt tilata superkasaa lankoja, jotta saisin mahdollisimman paljon 6 euron postimaksulla!
Leaflet Cardiganista jäi pikkuisen lankaa. Ajatuksena oli tehdä itselle sellainen huippulämmin vähän reilu myssy, jonka toisen raidan kudoin kaksinkertaisella villa/silkkilangalla. Väreistä tuli ihan suklaa mieleen, Milky Way. Kuinkas sitten kävikään?! Pikkuveli tuli kihlattuineen käymään... Pipon olin juuri aamulla asunnon pikasiivouksen huumassa ottanut pois pingottumasta sohvan päältä  ja jättänyt "huolimattomasti" näkyville. Pipo olikin hetkessä sovituksessa ja sitten kaikui kysymys, saaks mä tän? Vastaus: "Joo, tietty saat." 


Malli: Regular Guy Beanie
Lanka: Drops Big Merino ja Silvija
Puikot: 4½ mm

Vieraiden kanssa lähdettiin oikein kylille eilen syömään ja vähän kaupoille. Sen, mitä polvi jaksoi. Valinta oli vaikea Rowanin uutuuden ja Väinämöisen väliltä, mutta väri ratkaisi. Väiskistä löytyi ihana tiilen väri, joka on lahjan saajan makuun. Herkullinen paketti ja on kyllä huippu palvelu kaupassa. Vyyhti kerittiin valmiiksi, joten tämä pääsi illalla jo puikoille...Toivottavasti kaikille tulee oikein ihana juhannus, säät suosivat kaikkia ja mieli lepää! Me lähdemme Pojan kanssa veljelleni juhannuksen viettoon, koska Mies menee töihin. Sairaslomani vaihtuu juhannuksen jälkeen vuosilomaan ja kesäiset säätkin näyttävät palaavan... (Tosin nyt ei sitä kylä uskoisi) Ravelrystä ostin ihanaa Wollmeisea (hups) ja toivottavasti myös tuo puuttuva kerä saapuu ensi viikon alussa, jotta saan neuletakin valmiiksi pian. 2 kommenttia:

  1. Kauniita neulomuksia. Se on harmi kun loppuu lanka keskenkaiken. Onneksi pelastus useimmiten löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, onneksi on nuo nettikaupat! Mua vaan suunnattomasti rassaa keskeneräinen työ... Oli syy keskeneräisyyteen mikä hyvänsä. :D

      Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs