Pages

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Ensimmäinen Rikkeni ja tuntumaa Wollmeisen Lace-Garniin...

Ensimmäinen Rikke-piponi valmistui. Ihana! Voisin kulkea jo nyt se päässä, jos ei olisi näennäisesti kesä. Täällä tosin +12C, joten siltä osin voisin pitää pipoa. Näitä tulee ehdottomasti lisää. Lankakin oli nappivalinta, ihanan pehmoinen eikä yhtään kutittava. Putkimainen rakenne oli myös varsin miellyttävää neuloessa. Ja lankaa jäi 3 g.
Malli: Rikke Hat
Lanka: Lang Yarns Novena 47g
Puikot: 3½ mm ja 4½ mm

Niin ja sitten se Wollmeisen huivilankasessio... Neuloin Rikkeni kiltisti valmiiksi, mutta keskiviikkoaamuna oli varsin varhain meidän Valintatalon postitiskillä asioimassa. Ja tällainen paketti siellä minua odotti.Kotona sitten vauhdilla siirtämään olohuoneen senkin päältä kukat sivuun, liukuovi auki ja sirkan sääret esille... Kyseinen senkki on 60-luvulta ja ainoa huonekalu meidän taloudessa, jonka pöytälevy on riittävän ohut sirkan säärien kiinnitykseen. Ja sitten kerimään... Keriessään reippaat kolme kilometriä lankaa, ehtii katsoa useamman jakson Ryhmä Pullmania. Ja kerittyään joutuu imuroimaan oman topin ja olohuoneen senkin ympäristön. (Ei ole järkeä imuroida muuta asuntoa, koska pitää saada jo puikot käteen...)
Komiat on pallot. Näistä sitten tulee huivi poikineen. Puikoilla jo ensimmäinen ja voi taivas sitä tuntumaa. On nämä vaan hintansa väärti. Inhoan huivilangoista yleensä irtoavia "karvoja", koska haluan pitää mustaa huivia ilman, että päälläni oleva paita on ihan karvainen... Ja tästä sitä ei irtoa. Yee-haw! Voisin jopa väittää, että olen ihastunut. Ehkäpä jopa rakastumassa. Ensimmäinen huivi on jo puolessa välissä, joten kohta jo täälläkin! Mun huivi-mojo onkin kaivannut vaan oikeaa huivilankaa. Kuten Springsteenin Bruce sanoo:

"Middle of my head
Only you can cool my desire
I'm on fire"

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, mitä Wollmeise-huumaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäpä juuri... Nyt pitää varmaan laittaa joku esto koneelle, etten ala siellä nettikaupassa alvariinsa ostelemaan. :-) Ei vaan, mulla saattaa ensi talvena olla niinkin ideaalitilanne, että kaapista löytyy useampi mukava ja lämmin huivi.

      Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs