Pages

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Välitöitä ja ihan oikeitakin...

Muistaakseni jo aiemmin mainitsin, että Tallinnan reissun matkusteluosuudet neuloin ja virkkasin tiskirättejä. Taas. Se on vaan näppärä matkaneule, kun ei tarvitse olla montaa lankakerää tai muita hässäköitä mukana. Siirryin nyt virkkauksesta neulomaan, kun mun tenniskyynärpää ei oikein diggaa virkkausta, ainakaan mitään hc-tahtia. Mallin pintaneuleeseen löysin eilentein-blogista. Ja tällainen on nyt koko ajan pussukassa odottamassa autoilua....Lanka: Hjertegarn Blend Bamboo
Puikot: 3,25 mm
Koukku: 3 mm

Tällä hetkellä puikoilla on keltainen kesätoppi. Mulla on vakaa luotto, että toppisäitä riittää vielä pitkään. Ja jos ei tänä kesänä niin ainakin ensi kesänä. Tämä saattaa valmistua jo ihan kohta, jos illaksi luvattu ukkosmyräkkä saapuu torpedoimaan mun suunnitelmat järvelle lähdöstä. Mies luultavasti ylitöissä viikonloppuna ja Poika kaverillaan yökyläilemässä, joten saattaa olla, että täällä puikot sauhuaa... Pionin tuoksuista kesäviikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kivoja tiskirättejä ja ihana toppi, kesäinen keltainen. ja joo olen itsekkin sitä mieltä, että lämmintä piisaa koko kesän!! Ainakin lämpimämpää kuin talvella hihi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Luotto säihin oli vahva, ja täällä ainakin paistatellaan nyt ihanassa lämmössä... :D

      Poista

 
Blogger Template By Designer Blogs