Pages

torstai 23. lokakuuta 2014

Oljenkorsi

Jokainen on varmaan huomannut uuden Eiran langat- lehden ilmestymisen? Siinä julkaistiin Sannan suunnittelema aivan ihana kämmekkäiden ohje. Pakkohan se oli saada puikoille. 


 Malli: Korsi Eiran langat 1/2014
Lanka: Malabrigo Sock 37g
Puikot: 2,5 mm


Mallineuleen oppii nopeasti ulkoa ja nämä valmistuvatkin yhdessä hujauksessa. Mallineule tekee kämmekkäistä joustavat, joten pysyvät hyvin kädessäkin. Ajattelin näitä ensin lahjaksi, mutta nämä mätsäävätkin niin hyvin aiemman postauksen pipoon, että no can do. Jäävät neulojan käsiin. 

Tällä hetkellä puikoilla on yksi joulujuttu, mutta pikkuisen houkuttelisi duunata tällä mallineuleella sukat. Will see. Jos ei tänä vuonna niin ehkä ensi vuonna. Tässä olisi kuitenkin jonossa se miesten villapaita, pipo, tumput jne. 

On muuten ihanat kädessä näin koneella istuessakin. Mulla on joku kylmiensormienoireyhtymä, joka aktivoituu tietokoneen lähettyvillä, joten näille on oikeasti paljon käyttöä. Meillä on myös sisällä aika koleaa näin kaukolämpöverkossa olevaksi kerrostaloksi. Makkari +17, olohuone asteen enemmän. Jostain luin, että ihminen tottuu viikossa asteen pudotukseen. Minä en ole tottunut tähän 12 vuodessa. 


Huomenna on Miehen syntymäpäivä. Olin lahjan etsinnässä vähän turhan myöhään liikkeellä, joten se ei saavu perille huomiseksi. On siis leivottava. Mokkapaloja - Miehen herkkua. Ensin on tosin pestävä uuni, koska siellä on jotain pohjalla. Sitä ennen on kirjoitettava tiivistelmä ravintolisistä ja kehittämistehtävän raportti. Olisipa mahdollista neuloa ja kirjoittaa samaan aikaan. Sellainen vapaapäivän vietto kuullostaisi huomattavasti paremmalta....


13 kommenttia:

 1. On ne kyllä kauniit. Pitää varmaan itsekin tehdä. (Väännän just ipanalle kauluria omasta päästä, hahaha, ja olen löytänyt palmikot uudelleen. Siis että eivät ne niin rasittavia ole kuin muistin.)

  VastaaPoista
 2. Onpa sievät! Pitänee laittaa puikoille täälläkin :).

  VastaaPoista
 3. Kauniit! Mun pitäis lähteä metsästämään tuota lehteä uudestaan, kun viime viikolla sitä ei ollut ainakaan vielä tullut lähilankakauppaan.

  VastaaPoista
 4. Kyllä ne ovat vaan niin kauniit! Malabrigo sopii kyl ihan kaikkeen!

  VastaaPoista
 5. Iik, sydän hakkaa! Minun mallini! Ihanaa, että uskaltauduit kokeilemaan Korsien neulomista ja vielä ihanampaa on, että kämmekkäistäsi tuli noin kauniit! Kiitos, Krisse! :D

  VastaaPoista
 6. En kestä, nää on ihanat. Niiiiiiiiin ihanat.

  VastaaPoista
 7. Nätit! Ihana väri! Mä en ole vielä onnistunut tuota lehteä löytämään.

  VastaaPoista
 8. Ihanat! Nämä ovat odottaneet tekemistä jo tovin. Mulla on eka valmiina, mutta toinen antaa odottaa itseään, kun neulomiselle ei tunnut löytyvän aikaa. Näille olisi käyttöä töissä koneella, kärsin myös kylmistä sormista ja vetoisa ikkuna töissä vain pahentaa asiaa. Nyt kun näin nämä niin pakkohan nämä on heti tikuttaa valmiiksi!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille! Suosittelen ehdottomasti kaikkia neulomaan nämä, jos onnistutte lehden käsiinne saamaan...

  VastaaPoista
 10. Kauniit. Mistä tota lehtee saa? Ihana malli

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs