Pages

lauantai 18. lokakuuta 2014

The lanka

Olen vahvasti sitä mieltä, että Malabrigo Yarnin Sock on ihanimpia lankoja, joista olen neulonut. Ja olen neulonut aika monia lankoja. Kaiken lisäksi vyyhdissä tuntuu olevan jotenkin enemmän 400 metriä kuin muissa... 

Ostin lankaa 3 vyyhtiä. Olen neulonut niistä Pendulumin, kaulurin ja nyt tämän pipon. Ja lankaa on vielä. Lanka: Malabrigo Yarn Sock, 57 g
Puikot: 3 mm ja 3,5 mm 


Tämä on ensimmäinen neulomani tupsupipo. Tupsu aiheutti melkoisesti päänvaivaa, koska olin alkuun vakaasti sitä mieltä, että tupsut kuuluvat 80-luvulle ja olen jo kerran ollut siellä, joten kiitos, mutta ei kiitos. Mutta. Viime viikolla Kerässä Irina kysyi, että aionko tehdä pipoon tupsun. Ajatus jäi kytemään ja kas, tässä sitä ollaan. Tupsu pipossa ja takki käännettynä! 

Kyllästytte varmaan tähän lankahehkutukseen, mutta pipolankana(kin) tämä on erityisen toimivaa. Pehmeys saa tällaisen superherkkäihoisen lähes liikuttumaan. Ei kutinaa, eikä pipon hinkkaamista edestakaisin niin, että lopputuloksena on kirkkaanpunainen otsa ja lievästi tupeerattu kampaus. I'm in love, deeply.

Pipoja ei ihmisellä voi olla liikaa. Ainakaan näillä leveysasteilla. Oikeasti. 
Lämpöistä ja merinovillaista viikonloppua kaikille - stay warm!

9 kommenttia:

 1. Kevyt, lämmin pipo on varsin hyödyllinen! Tupsu lienee ihan klassinen, joskus vain trendit korostavat klassisiakin juttuja. Muistaakseni isällä oli musta (tikki-?) lippis 60-luvulla/-lta, jossa oli minikokoinen pyöreä tupsu laella. Tupsun kera tulee heti jotenkin "lakimpi" fiilis.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä: pipoja ei voi olla liikaa! Ja myös siitä, et tuota lankaa ei vaan voi hehkuttaa liikaa, niin ihanaa se on! Niin ihana pipo!

  VastaaPoista
 3. Ensinnäkin täydellinen väri! Ja toisekseen tuo on kyllä myös yksi ihanimmista langoista joita minun puikoilla on ollut, Malabrigon langoissa ylipäätään on kyllä hintalaatusuhde kohdillaan. Olen itse lämmennyt tupsuille uudestaan viime aikoina, ja tämän nähtyäni on kyllä pakko saada talveksi oma tupsupipo!

  VastaaPoista
 4. Ihan huippukaunis pipo! Eikä tuota lankaa voi kyllä mitenkään hehkuttaa liikaa! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis tupsupipo, itsekkin täällä väkerrän kennopalmikkoo ja tupsupipoo :)

  VastaaPoista
 6. Oi voi miten ihana! Ihanat palmikot :)

  VastaaPoista
 7. Ihana pipo ihanasta langasta, siis. Tupsutkin jotenkin puhuttelevat minua. ;)

  VastaaPoista
 8. Ihana pipo jja tuo väri <3 Tuota lankaa pitää varmaan koittaa, nimenomaan pipoihin ja huiveihin on haastava löytää tarpeeksi pehmoista lankaa.

  VastaaPoista

 
Blogger Template By Designer Blogs